Onze tip: Besteed je professionele audioteksten uit

22 juni 2021 | Telefonie,

Veel organisaties besluiten bij het installeren van een nieuwe telefooncentrale zoals bv. Coligo ook een keuzemenu in te stellen. Hiermee kan je aan de voorkant al het telefoonverkeer beter verdelen over de organisatie. Je kent het wel: kies 1 voor de afdeling Support, kies 2 voor de afdeling Administratie etc.

Wat we in de praktijk veel zien is dat bedrijven het keuzemenu laten inspreken door bijvoorbeeld de receptioniste. Het lijkt zo makkelijk. Maar het klinkt vaak slechter als je het terug luistert, dan toen het ingesproken werd. Vaak hoor je dan toch nog achtergrondgeluiden, een kleine ruis, een accent of uitspraakfouten. Zo’n telefoonmenu inspreken is toch echt een vak apart. En laat nu net die stem van je telefooncentrale het visitekaartje van je bedrijf zijn. Het is de eerste indruk die iemand schept van jouw bedrijf.

En laten wij nu net iemand kennen die dit voor je kan doen. Maak kennis met onze huisstem ‘Jacqueline Blom’. Wat ons betreft een stem met sterrenklasse. Jacqueline heeft een warm, sympathiek en vertrouwd stemgeluid. Ze weet de juiste zakelijke tone of voice accentloos neer te zetten. Luister zelf maar!

 

 

Een professional als Jacqueline weet de boodschap precies te timen, spreekt ABN en beschikt over professionele opnameapparatuur, waardoor de gesproken boodschap prettig klinkt.

Laat van je horen als jij zo'n professionele stem kan gebruiken!

Wil je een neutraal-professionele uitstraling creëren, dan is de keuze voor een professionele stemactrice voor de hand liggend. Wij kunnen je in contact brengen met onze huisstem Jacqueline. Je kan ons telefonisch bereiken via 088 – 622 20 00 of mail ons op sales@tredos.nl

Meer informatie of vragen? Stijn staat je graag te woord!

Stijn van Overdijk
Accountmanager

Tel: 088 - 622 20 05
Mail: s.vanoverdijk@tredos.nl

Meer interessante blogberichten

Beveiliging   ICT-oplossingen   

Flexibel werken: allemaal leuk en aardig … maar hoe zit het met de veiligheid?

Met deze tips maak je de juiste keuze.

ICT-oplossingen   

Flexibel werken: De sleutel tot werkplezier en balans tussen werk en privé

Ruim 40% van Nederland werkt weleens thuis. Hoe draagt het bij aan werkgeluk én waar moet je op letten?

ICT-oplossingen   

Waarom wij kiezen voor Microsoft 365 Business Premium

Ontdek de voordelen waardoor je efficiënter kunt werken.