Microsoft 365 oplossingen

Microsoft 365 oplossingen

Met een Microsoft 365 abonnement ben je altijd verzekerd van de laatste versie van de populaire Microsoft Office Suite, met daarin programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive. Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsfuncties en IT-beheertools, waardoor jij erop mag vertrouwen dat jouw bedrijfsgegevens en apparaten veilig zijn. Het Microsoft-platform heeft als doel jou te voorzien van een complete set van hulpmiddelen om jouw bedrijf productiever en efficiënter te maken. Vanwege de hoogwaardige beveiligingsopties van Microsoft 365 Business Premium, wordt in vrijwel alle gevallen deze versie door ons aanbevolen.

Microsoft 365 business: ideaal voor bedrijven curve

Microsoft 365 business: ideaal voor bedrijven

Met Microsoft 365 krijg je alles wat je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken. Of je nu vanuit kantoor werkt of vanuit huis, je werknemers beschikken altijd over een up-to-date Office pakket. Overal waar je beschikt over een internetverbinding heb je toegang tot alle documenten en Office programma’s. Naast het verhogen van de productiviteit en mobiele toegang heeft het platform nog meer voordelen:

 1. Samenwerking: Microsoft 365 maakt het gemakkelijk voor werknemers om samen te werken aan documenten, afbeeldingen en andere bestanden, waardoor de samenwerking binnen een team wordt verbeterd.
 2. Beveiliging: het platform biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om bedrijfsgegevens te beschermen tegen dreigingen, zoals phishing en ransomware.
 3. Flexibiliteit: er zijn verschillende abonnementsopties, zodat je kunt kiezen voor de oplossing die het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget.

Toegang tot de bekende Office apps

Er zijn veel apps beschikbaar binnen Microsoft 365, afhankelijk van het gekozen abonnement. Hieronder staat een selectie van de belangrijkste Office apps die vaak worden gebruikt in bedrijven:

 1. Outlook: een e-mail en agenda-app voor het beheren van e-mail, afspraken en contacten.
 2. Word: een tekstverwerkingsprogramma voor het creëren en bewerken van documenten.
 3. Excel: een spreadsheet-programma voor het beheren van cijfers en data.
 4. PowerPoint: een presentatie-app voor het maken van professionele presentaties.
 5. OneNote: een notitieblok-app voor het organiseren van notities, afbeeldingen en audio-opnamen.
 6. Teams: een communicatie- en samenwerkingstool voor het organiseren van videovergaderingen, chatgesprekken en het delen van bestanden.
 7. OneDrive: een cloudopslagdienst voor het opslaan en delen van bestanden en documenten.

Onze ervaring

Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat Microsoft 365 Business premium de beste versie is voor elke onderneming vanwege de beveiligingsapps. Zo biedt het verschillende apps om jouw bedrijf te helpen bij het beschermen van jouw gegevens en netwerken tegen dreigingen. Enkele van de belangrijkste beveiligingsapps die beschikbaar zijn:

 1. Microsoft Defender: een geïntegreerde oplossing voor het beveiligen van apparaten tegen malware en andere dreigingen.
 2. Azure Active Directory (AAD): een cloud-gebaseerde oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer, waarmee gebruikers een enkele aanmelding kunnen gebruiken voor verschillende apps en services.
 3. Microsoft Intune: een online platform voor het beheren en beveiligen van mobiele apparaten en computers.
 4. Azure Information Protection: een uitkomst voor gegevensbescherming die het labelen, classificeren en beschermen van bedrijfsgegevens mogelijk maakt.
 5. Azure Advanced Threat Protection: een toepassing voor detectie en respons op geavanceerde dreigingen.
 6. Office 365 Advanced Threat Protection: een oplossing voor detectie en respons op dreigingen in e-mails.
 7. Azure Security Center: een manier voor het beheren en beveiligen van de cloud- en hybride-omgeving.
 8. Microsoft Cloud App Security: een mogelijkheid voor het bewaken, beveiligen en controleren van gebruik van cloud-apps.

Werk optimaal samen met jouw collega's

Als Microsoft-partner kunnen we je alles vertellen over alle mogelijkheden en zorgen voor een perfecte implementatie binnen jouw onderneming. Wil jij graag advies? Neem direct contact op via 088 – 622 20 00 of vul het contactformulier in!

Vragen die wij vaak horen

Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 365?

Hoewel Microsoft 365 en Office 365 twee producten zijn van Microsoft en qua namen erg op elkaar lijken, zijn het echt twee verschillende producten.

Zo is Office 365 een pakket van diverse Microsoft programma’s, die te gebruiken zijn in de cloud. Doordat het online applicaties zijn, is het mogelijk om ze vanaf iedere locatie en elk apparaat te gebruiken, zolang er maar een internetverbinding is. De programma’s die Office 365 aanbiedt zijn onder andere: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Teams.

Kortom, Office 365 is specifiek gericht op productiviteitstools, terwijl Microsoft 365 een bredere oplossing is die productiviteit, beveiliging, samenwerking en andere IT-behoeften omvat.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures