Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel

Zakelijke glasvezel is het netwerk van vandaag en de toekomst. Je hoeft geen keuze meer te maken tussen snelheid en kwaliteit. Met onze zakelijke glasvezel profiteer je maximaal van snel en stabiel internet. Met een glasvezelverbinding kun je onbeperkt en razendsnel internetten, je pand bewaken met slimme camerasystemen, eenvoudig videoconferences houden en het systeem hoeft nooit meer te bufferen. En dan hebben we het probleemloos verzenden van zware bestanden en de flinke tijdsbesparing nog niet eens benoemd.

Zakelijk glasvezel internet curve

Zakelijk glasvezel internet

Om toegang te krijgen tot het glasvezelnetwerk moet je bedrijfspand beschikken over de juiste aansluiting. Deze glasvezelaansluiting is noodzakelijk, omdat oude kabels niet geschikt zijn voor de hoge internetsnelheden. Wanneer er al een glasvezelverbinding ter plaatse is, dan kan er een keuze gemaakt worden voor een van de beschikbare glasvezelnetwerken.

Is jouw bedrijfspand nog niet in het bezit van een glasvezelaansluiting? Geen probleem! Bij het afsluiten van een zakelijk glasvezel abonnement wordt de aansluiting, vanaf de aanleg op straat tot aan het pand, automatisch geregeld. Hier heb je dus geen omkijken naar.

Snel en betrouwbaar

Glasvezel is het snelste internet dat op dit moment beschikbaar is. Glasvezel heeft zijn naam te danken aan de glasvezelkabel. Deze bestaat namelijk uit vezels van glas. Samen zijn deze vezels in staat om grote hoeveelheden data te verzenden met de snelheid van het licht. Daarnaast hebben externe factoren geen invloed op de prestaties van het internet. Waar vroeger het weer nog wel eens voor problemen kon zorgen, is dat nu verleden tijd. Hierdoor is glasvezel naast snel ook erg betrouwbaar.

Zakelijke glasvezelleverancier van Brabant

Doordat we actief betrokken zijn in onze regio, Brabant en in het specifiek De Langstraat, zijn wij bekend met een aantal zeer interessante glasvezelprojecten in onder meer Waalwijk, Heusden, Drunen en Kaatsheuvel, die veelal worden aangelegd voor- en door de ondernemers zelf.

Wij leveren vrijwel alle glasvezelnetwerken en hanteren vaste prijzen voor deze lokale glasvezeldiensten. Voor de prijzen van onze zakelijke internetverbindingen op het netwerk van KPN, Eurofiber of Tele2 kun je het beste contact opnemen met één van onze adviseurs.

Internet dat sneller is dan het licht?

Wij leveren het met onze glasvezelaansluiting!

Ontdek het gemak

We gaan je niet lastig vallen met techniek, maar gaan wel met jou in gesprek over jouw zakelijke ambities. Misschien heb jij in je achterhoofd al wel ideeën over de toekomst, zoals een privénetwerk of een koppeling met een nieuwe vestiging. Met zakelijk glasvezel is het allemaal mogelijk. Op basis van jouw wensen komen wij met een passende oplossing, die toekomstbestendig is. Benieuwd hiernaar? Neem dan direct contact op via 088 – 622 20 00 of vul het contactformulier in.

Vragen die wij vaak horen

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

Er zijn veel redenen om voor zakelijk glasvezel te kiezen. We lichten graag enkele voordelen voor je uit:
1. Hoge snelheid: in vergelijking met andere internetverbindingen haal je ongekende snelheden.
2. Symmetrisch: glasvezel is symmetrisch wat betekent dat de uploadsnelheid hetzelfde is als de downloadsnelheid. Bij andere verbindingen ligt de uploadsnelheid lager dan de downloadsnelheid.
3. Geen overboeking: glasvezel werkt niet met het overboeking principe. Dat betekent dat je internet ook tijdens de piektijden snel blijft.
4. Minder storingen: de glasvezelkabel is minder afhankelijk van invloeden van buitenaf, hierdoor treden er minder vaak storingen op.
5. Schaalbaarheid: als bedrijf kun je jouw glasvezelverbinding eenvoudig upgraden als je behoefte veranderd, wat flexibiliteit en toekomstbestendigheid biedt.

Wat is beter kabel of glasvezel?

De prestaties van glasvezel lopen voor op die van kabelinternet. Zo biedt glasvezel de snelste en meest betrouwbare internetverbinding. Het is in staat om hoge snelheden te leveren voor zowel uploads als downloads. Waar uploaden bij een kabelverbinding vaak langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gelijk. Bovendien hoef je een glasvezelverbinding met niemand te delen, waardoor je geen last meer hebt van digitale spitsuren waarbij het internet trager gaat werken.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures

Meer weten over Zakelijk internet?