SUPPORT

Direct support – Omdat het gewoon moet werken.

Service vinden wij essentieel. Net als snel een toestel vervangen, onderhoud buiten kantooruren en storingen op ieder uur van de dag verhelpen. Voor ons team is dit vanzelfsprekend. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat alles naar behoren werkt om je bedrijf draaiende te houden. Onze hele organisatie is volledig ingericht om jou daarin adequaat te ondersteunen.

In noodgevallen is Tredos 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is dat alles binnen jouw organisatie blijft draaien. Met een directe, betrokken en persoonlijke aanpak zijn wij jouw ICT partner. Wat je vraag ook is, wij gaan het regelen. Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, het inrichten van een online werkomgeving, het onderhoud van je bedrijfsnetwerk of de algehele security van je data. Tredos heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Je kan onze servicedesk altijd bereiken op hetzelfde nummer: 088 622 20 20. Voor, tijdens en na de standaard kantoortijden. Ons team van experts staat paraat om je te helpen. Heb je een niet dringende vraag voor onze support desk? Dan kan je ook een ticket aanmaken door een e-mail te sturen naar servicedesk@tredos.nl

Quicksupport
Weet waar je aan toe bent met onze Service Level Agreement

Mocht er onverhoopt iets mis gaan in je ICT omgeving, dan wil je zo snel en goed mogelijk worden geholpen. De SLA is een aanvulling op een samenwerkingsovereenkomst. Hierin worden afspraken over de kwaliteit van ons serviceniveau vastgelegd. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw situatie of wil je gewoonweg meer weten over onze SLA, neem dan gerust contact met ons op of vraag naar een Service Level Agreement document.

RMA Formulier

Heeft u een defect of niet goed werkend product vul dan via onderstaande link ons RMA formulier in, klik HIER voor het RMA formulier.

Escalatie procedure

Mocht het zich voordoen dat ondanks onze effort en inzet zaken toch niet verlopen zoals gewenst dan bestaat de mogelijkheid om een escalatie procedure te starten. In ons escalatie procedure document kan je nalezen hoe dit in zijn werk gaat, klik HIER voor het betreffende document.

Opzeggen van uw diensten

U wilt overstappen of stoppen met gebruik te maken van onze diensten, dat kan. Via onderstaande link komt u bij het opzegformulier en uitleg ervan, klik HIER voor het opzegformulier.

Coligo Desktop cliënt

Via onderstaande knoppen kunt u Coligo Desktop downloaden voor uw omgeving, de handleiding vind je op onze downloadpagina. Via de knop ‘Downloads’ bovenin deze pagina kom je daar terecht.

Download Coligo Desktop voor Windows
Download Coligo Desktop voor Mac

Coligo Connect

Wil je een koppeling maken tussen je CRM pakken & Coligo Desktop? Download dan via de knop hieronder Coligo Connect.

Download Coligo Connect

Contact Connect

Je Managed Voice bereikbaarheid integreren met uw CRM- of ERP pakket? Dat kan met Contact Connect. Hiermee bieden wij tevens de mogelijkheid om uitgaande gesprekken op te zetten door middel van click-to-dial en select-to-dial. Na het installeren van de lokale client op uw computer of laptop worden inkomende gesprekken herkend en, zodra het telefoonnummer van de beller in uw CRM-, ERP-pakket of contactendatabase voorkomt, samen met de naam en bedrijfsnaam in een notificatie getoond. Door op de notificatie te klikken opent direct de juiste klantenkaart binnen uw CRM- of ERP-applicatie.

Download hier Contact Connect Client
Download hier Contact Connect Advanced Setup