ICT-oplossingen voor het MKB

ICT-oplossingen voor het MKB

We zijn met z’n allen steeds vaker en langer online, waarin ontwikkelingen steeds sneller voorbijrazen. De ICT van jouw MKB-onderneming kan een uitdaging zijn. Je wilt dat systemen altijd werken en goed met elkaar kunnen communiceren, waarbij de veiligheid ook zeker niet uit het oog wordt verloren. Als ondernemer in het MKB heb je misschien niet alle middelen en kennis om een eigen ICT-afdeling in huis te hebben. Dit betekent natuurlijk niet dat je geen gebruik kan maken van moderne ICT-oplossingen. Tegenwoordig is dit voor de continuïteit van je bedrijf niet meer weg te denken.

Wij nemen alle zorgen graag uit handen met slimme, vakkundige en toekomstbestendige ICT-oplossingen voor het MKB. Met de juiste ICT-oplossingen is het voor ieder bedrijf mogelijk om te blijven innoveren, optimaliseren en successen te behalen. Hiervoor denken we graag met je mee welke systemen het best passen binnen jouw organisatie. Wij nemen het ICT-beheer graag voor jou uit handen.

Betrokken ICT-partner voor MKB curve

Betrokken ICT-partner voor MKB

Wij hebben kennis van de specifieke behoeften van MKB-klanten in de regio en kunnen hierdoor als ICT-partner de juiste diensten en oplossingen aanbieden die aansluiten bij jouw situatie. Wij zijn flexibel en kunnen snel reageren op veranderende wensen – want ICT staat niet stil. Met onze proactieve benadering zoeken wij voortdurend naar manieren om jouw ICT-infrastructuur te verbeteren en innoveren, zodat jouw bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever kunt laten verlopen.

Onze aanpak als ICT-partner voor MKB is deskundig en enthousiast. Met onze brede technische kennis en ervaring, spelen wij een cruciale rol in het succes van jouw organisatie: door het ondersteunen van de juiste bedrijfsprocessen en het bevorderen van de groei en innovatie van jouw organisatie.

Beheer en onderhoud

Een ICT-omgeving inrichten is één, maar deze moet uiteraard ook goed onderhouden blijven. Wij kunnen naast de implementatie ook het volledige beheer en onderhoud voor je verzorgen. Zo weet je zeker dat je altijd en overal goed bereikbaar blijft. Updates voeren wij ongemerkt door, zodat je bedrijf gewoon door kan blijven draaien. Ons doel is om een stap voor te zijn, door vroegtijdig mankementen of zaken die verbetering nodig hebben te signaleren. Zo voorkomen wij storingen en ben jij verzekerd van een betrouwbare ICT-omgeving. En mochten er onverhoopt problemen de kop opsteken, dan kun je altijd terugvallen op onze snelle service en betrouwbare dienstverlening. Wist je dat wij ook een 24/7-bereikbaarheidsdienst hebben? Werk jij of jouw medewerkers onregelmatig en zelfs in de avond- en weekenduren, ook dan kun je er zeker van zijn dat wij je bij een defect of calamiteit snel helpen. Met onze aanvullende SLA buiten kantoortijden heb je meer zekerheid. Onze experts zijn dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en klaar om technische oplossingen te bieden of te ondersteunen bij problemen.

Hét ICT-bedrijf van Waalwijk en omgeving

Wil jij dat de efficiëntie, productiviteit en concurrentiekracht van jouw bedrijf wordt verhoogd? Dan is het van groot belang om een goed werkende ICT-omgeving te hebben. Het digitaal verwerken, opslaan en delen van informatie speelt namelijk een steeds grotere rol. Kortom, met de juiste ICT-structuur zorg je ervoor dat je de concurrentie voorblijft.

Onze klanten zitten door heel Nederland, maar het overgrote deel bevindt zich in Brabant, in het bijzonder Waalwijk en omgeving. Van deze regionale klanten horen wij vaak dat ze het zo fijn vinden dat we om de hoek zitten, en zo nog sneller kunnen schakelen en op locatie zijn. Dit is onze kracht!

Beheer en onderhoud uitbesteden?

Wil jij een goed werkend en toekomstbestendige ICT-omgeving? Neem dan contact met ons op!

Van deskundig advies tot volledige implementatie

Ben jij geïnteresseerd in het uitbesteden van jouw ICT? Wij kunnen het volledige traject voor je verzorgen, van de realisatie van nieuwe systemen tot aan het beheer en beveiligen van de gehele ICT-omgeving. Neem eens vrijblijvend contact met ons op als je benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen. Of kom eens langs, onze deur staat altijd open en een kopje koffie is zo gezet.

Vragen die wij vaak horen

Wat zijn de taken van ICT?

De ICT van een organisatie wordt door een ICT-afdeling uitgevoerd of er is een externe ICT-partij ingeschakeld om deze werkzaamheden uit te voeren. Deze afdeling of partij is verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud, het beheer en de beveiliging van de computernetwerken en internetverbindingen van het bedrijf. Ook bieden ze de gebruikers ondersteuning bij technische vragen en problemen, zorgen ze ervoor dat de beveiligingsmaatregelen getroffen zijn om gegevens te beschermen tegen cyberbedreigingen, en geven advies over het optimaliseren van bedrijfsprocessen door het gebruik van technologie-updates.

Wat is het verschil tussen IT en ICT?

De afkorting IT staat voor Information Technology en is meer gericht op interne technologieën en systemen van een organisatie. Hierbij kun je denken aan computernetwerken, servers, databases en softwaretoepassingen die een bedrijf inzet voor het verwerken en overbrengen van data en gegevens. De afkorting ICT staat voor Information and Communication Technology en omvat naast de IT-zaken ook communicatie- en netwerktechnologieën, als (mobiele) telefoons en internet. Ook media- en entertainmenttechnologieën, zoals televisie en radio, vallen hieronder. Oftewel ICT richt zich op technieken die gebruikt worden bij het verzenden en ontvangen van informatie en het communiceren met andere mensen, zowel binnen als buiten de organisatie.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures