Over ons

Iedere dag rekenen er talloze organisaties op onze hoogwaardige technologische oplossingen, betrouwbare ICT diensten en gekwalificeerde professionals. Wij zijn toegankelijk, hebben korte lijnen én verstand van zaken. Daar zijn wij met het gehele team trots op!

Over Tredos

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is dat alles binnen jouw organisatie blijft draaien. Met een directe, betrokken en persoonlijke aanpak zijn wij jouw ICT partner. Wat je vraag ook is, wij gaan het regelen. Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, het inrichten van een online werkomgeving, het onderhoud van je bedrijfsnetwerk of de algehele security van je data. Tredos heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Onze mensen

Betrokken mensen vormen het hart van onze organisatie. In ons personeelsbestand is nauwelijks verloop en we streven ernaar om dat zo te houden. We investeren in persoonlijke begeleiding, ontwikkeling en in een hoog kennisniveau. We bieden onze mensen een werkomgeving waar ieder tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen. Dit werkt fantastisch! Het zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie. Onze relaties hebben veelal contact met dezelfde gezichten wat als zeer prettig wordt ervaren. Het hoge niveau is ook terug te zien in de kwaliteit van adviseren en in onze dienstverlenende oplossingen.

PS: onze medewerkers zijn fanatieke tafeltennissers. Loop gerust binnen als je naast ICT advies een potje tafeltennis aandurft.

Alex van Herpen

Alex van Herpen

Directeur

Jordi van Essen

Jordi van Essen

Directeur

Antoon Pooters

Antoon Pooters

Directeur

Stijn van Overdijk

Stijn van Overdijk

Accountmanager

Rowdy van Beek

Rowdy van Beek

Business Consultant

Gijs de Vroom

Gijs de Vroom

Senior System Engineer

Tim de Kort

Tim de Kort

Network System Engineer

Johan Lips

Johan Lips

IT System Engineer

Mike van Wanrooij

Mike van Wanrooij

Quick Support Engineer

Rob Bax

Rob Bax

Quick Support Engineer

Rico de Jong

Rico de Jong

Delivery Engineer

Richard Wilting

Richard Wilting

Next Level Engineer

Geert de Ruiter

Geert de Ruiter

Field Engineer

Vernes Puzic

Vernes Puzic

Field Engineer

Mike van Boxtel

Mike van Boxtel

Verkoopondersteuner

Gerard Stoof

Gerard Stoof

Verkoopondersteuner

Mike Pooters

Mike Pooters

Verkoopondersteuner

Eelke Rullens

Eelke Rullens

Marketingmanager

Angelique van Kempen

Angelique van Kempen

HR & Administratie

Het kantoor

Vanuit ons kantoor in Waalwijk leveren wij onze diensten voornamelijk in de regio Drunen, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Met een bewuste regionale keuze zijn wij in staat om de drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Daarnaast zijn we hier geboren, spreken allemaal met een zachte ‘G’ en zijn trots op onze regio en de bedrijven die hier gevestigd zijn. Voor onze klanten buiten de regio werken wij veelal met trouwe partners die onze service en kwaliteit uitdragen.

Onze relaties

In de loop van de jaren hebben wij een groot en divers bestand aan opdrachtgevers opgebouwd uit diverse branches. Wanneer je met ons in zee gaat, kies je voor een proactieve en betrokken ICT partner met verstand van zaken. Wij houden van korte lijnen, snelle reactietijden en zijn graag eenvoudig en goed bereikbaar.

Wil jij ICT die voor je werkt?

Heb jij een ICT-vraagstuk? Of wil je meer over ons weten? Neem contact op!

Contact

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures