Opzeggen van jouw diensten bij Tredos

Opzeggen van jouw diensten bij Tredos

We begrijpen dat je soms dingen moet veranderen, bijvoorbeeld als een medewerker uit dienst gaat. Daarom hebben we deze pagina gemaakt om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Als je zeker weet dat je jouw diensten wilt wijzigingen of opzeggen, dan kan dit via het formulier op deze pagina.

Misschien wil je jouw diensten down- of upgraden, je facturatiegegevens bijwerken of een extra service toevoegen. Doorgaans kan dit per eerst mogelijke datum of per een door jou gewenste datum. Vul het formulier in met alle informatie die we nodig hebben om de wijziging of opzegging door te voeren. Na het invullen druk je op ‘Versturen’ en gaan wij aan de slag met de wijziging. Je ontvangt zo snel mogelijk een terugkoppeling van ons. Hierin vermelden wij de datum dat de dienst gewijzigd of beëindigd wordt en eventuele andere zaken.

Let op: opzeggen is niet altijd kosteloos, eventuele kosten voor opzegging of contractbreuk zullen wij vermelden in de terugkoppeling. Mocht je eerder willen weten wat dit voor jou inhoudt, neem dan contact met ons op via 088 – 622 20 00 of via het formulier op deze pagina.


Tredos

Zinkerweg 1
5145 NL Waalwijk
T 088 - 622 20 00
E info@tredos.nl
KVK 53139283