Zakelijk internet

Zakelijk internet

Razendsnel en stabiel zakelijk internet, daar wil je op kunnen vertrouwen. Altijd en overal mailen, surfen, werken in de cloud of grote databestanden verzenden. Dat is tegenwoordig belangrijk voor iedere ondernemer. Wij kijken samen met jou wat de wensen en behoeften zijn van jouw organisatie. Daarna komen wij met de meest optimale oplossing. Zo kunnen jij en je medewerkers probleemloos blijven werken. En mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met je zakelijk internet, dan krijg je bij ons direct een expert aan de telefoon. Dus niet van het kastje naar de muur, maar gelijk een specialist met de oplossing zodat jij weer verder kunt.

Snel internet voor bedrijven curve

Snel internet voor bedrijven

Een betrouwbare internetverbinding is een must voor een goed werkende ICT-omgeving. De prestatie van een internetverbinding bepaalt de kwaliteit van de werkplekken van je organisatie, en dus of je medewerkers de juiste middelen hebben om hun werk goed te kunnen uitvoeren.

Doordat wij eerst samen met jou kijken naar de behoeften en wensen van je bedrijf, kunnen wij een goed advies geven over welke zakelijke internetverbinding het best past bij jouw organisatie. Niet iedereen gebruikt tenslotte internet op dezelfde manier: zo gebruikt het ene bedrijf een internetverbinding enkel om te mailen en te surfen, en zijn bij een ander bedrijf ook de bedrijfssystemen en machines aangesloten zijn op het internet.

Altijd genoeg bandbreedte en data

Als bedrijf heb je voor veel dagelijkse werkzaamheden, zoals communiceren via een chat, online informatie opzoeken en het toepassen van cloud-gebaseerde programma’s, voldoende bandbreedte en data nodig. Heb je onvoldoende bandbreedte en data beschikbaar, dan kan dit leiden tot onnodige vertragingen en verminderde prestaties: niets zo vervelend als een haperende verbinding bij een Teams-meeting. Om ervoor te zorgen dat je voldoende capaciteit beschikbaar hebt, zijn er verschillende manieren en mogelijkheden: bijvoorbeeld het aanschaffen van een bredere internetverbinding of een upgrade van het dataplan. We snappen dat dit vrij technisch klinkt, daarom kijken we graag met je mee hoeveel bandbreedte en data jouw organisatie nodig heeft om te voorkomen dat het internet traag wordt.

Internet voor het MKB

Er zijn verschillende redenen waarom zakelijk internet voor het mkb interessant is. Zo heeft een zakelijke mkb verbinding, in tegenstelling tot een consumentenverbinding, een hoge beschikbaarheidsgarantie. Dit betekent dat een mogelijke internetstoring urgentie krijgt van de netwerkleverancier.

Natuurlijk leveren ook wij professionele service en ondersteuning. We denken graag met je mee bij nieuwe ontwikkelingen binnen jouw organisatie en kunnen jouw wensen altijd op- en afschalen. En is er onverhoopt een probleem, dan kunnen wij snel schakelen en je uit de brand helpen, dit kan zelfs 24/7. Onze afnemers zitten door heel Nederland, maar de meerderheid bevindt zich in Brabant. In het bijzonder Waalwijk en omgeving. Doordat we bij je om de hoek zitten, zijn wij persoonlijk betrokken bij jou en je bedrijf en denken we graag mee hoe onze diensten de ontwikkelingen van jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Zo bieden wij als totaalleverancier de mogelijkheid om het zakelijke internet te bundelen met andere zakelijke diensten, zoals telefonie en cloudopslag. En zien wij dat de prestaties van jouw internetverbinding verbetering nodig heeft, dan pakken wij direct voor je op nog voordat jij er aan hoeft te denken. Kortom, zakelijk internet voor het MKB kan dus zorgen voor een efficiëntere werking van jouw bedrijf en meer gemoedsrust voor jou als ondernemer.

Wil jij altijd en overal betrouwbaar internet?

Wij zijn de stabiele verbinding die je zoekt!

Wij hebben de passende verbinding voor jou!

Als ervaringsdeskundige en specialist op het gebied van alle mogelijke internetverbindingen kennen we de materie van A tot Z. Van DSL tot aan glasvezel. Samen met jou gaan we inventariseren welke oplossing het beste bij jouw bedrijf en situatie past. Dat is onder andere afhankelijk van jouw wensen ten aanzien van bereikbaarheid en snelheid van datatransport. Ingewikkeld? We helpen je graag! Neem contact op met 088 – 622 20 00 of vul het contactformulier in.

Vragen die wij vaak horen

Wat is het verschil tussen zakelijk internet en particulier internet?

Het verschil tussen zakelijk internet en particulier internet is vooral de manier waarop het gebruikt wordt en de diensten die ermee worden geleverd. Zakelijk internet is bedoeld voor professioneel gebruik en is geoptimaliseerd voor het behandelen van veel dataverkeer en het ondersteunen van veel gebruikers tegelijk. Het is vaak sneller en biedt professionelere service en ondersteuning dan particulier internet. Particulier internet is bedoeld voor individueel gebruik en vaak trager. Daarnaast kan zakelijk internet gebundeld worden met diverse zakelijke diensten als telefonie en cloudopslag.

Welke internetsnelheid past bij mijn bedrijf?

Het is van een aantal factoren afhankelijk welke internetsnelheid nodig is voor jouw organisatie. Dit hangt bijvoorbeeld af van je bedrijfsgrootte en welke specifieke behoeften er zijn. Verstuur je bijvoorbeeld veel en zware bestanden over en weer, dan heb je een hogere internetsnelheid nodig dan als je enkel e-mails verstuurd. Je internetsnelheid is daarbij ook afhankelijk van welk internetabonnement je hebt en wat de grootte is van je bandbreedte. We helpen je graag om jouw wensen in kaart te brengen om zo een passend advies te kunnen geven over de benodigde internetsnelheid.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte opvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures

Meer weten over Zakelijk internet?