Netwerk- en systeembeheer voor jouw bedrijf

Netwerk- en systeembeheer voor jouw bedrijf

Netwerkbeheer en systeembeheer? Is dat nog steeds nodig, we werken toch in de cloud en alles gaat toch automatisch? Het antwoord is een volmondig ja. Want wat zou er gebeuren wanneer het netwerk eruit ligt? Er niks gedeeld of gecommuniceerd kan worden? Of als je computersystemen vastlopen, omdat (beveiligings-)updates niet zijn doorgevoerd? Je bedrijf ligt stil. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Hoewel de cloud veel taken kan overnemen en veel werkzaamheden geautomatiseerd kunnen worden, zijn er nog steeds veel zaken die handmatig beheerd moeten worden, zoals het bijwerken van software, het oplossen van problemen met verbindingen en het beveiligen van gegevens. Bovendien moeten netwerken en systemen worden gemonitord om ervoor te zorgen dat ze optimaal en veilig (blijven) presteren. Dus, zelfs als we steeds meer in de cloud en geautomatiseerd werken, is netwerkbeheer en systeembeheer nog steeds een belangrijke taak. Wij leveren oplossingen voor vrijwel elk systeem, toegespitst op jouw wensen en denken graag proactief met je mee.

Systeem- en netwerkbeheer voor het MKB curve

Systeem- en netwerkbeheer voor het MKB

Als MKB’er kun je bij ons je volledige ICT-omgeving uitbesteden, waaronder ook het netwerkbeheer en systeembeheer. Wij hebben een stel vakidioten in huis die veel kennis, passie en ervaring hebben met netwerk- en systeemoplossingen voor mkb-bedrijven. Wij dragen zorg voor het uitvoeren van de beveiligingsupdates op de servers, pc’s en notebooks. Controleren back-ups, checken of er geen harde schijven vol lopen en zorgen ervoor dat alle antivirussoftware up-to-date is. Met ons systeem- en netwerkbeheer voor het MKB kunnen jij en je medewerkers onbezorgd gebruik blijven maken van het bedrijfsnetwerk.

24x7 support

Als jij denkt dat twee keer per maand de systemen in het netwerk controleren voldoende is, dan heb je het mis! Met de huidige stand van de technologie is het vereist om 24 uur per dag en 7 dagen per week netwerken en systemen te monitoren. Dit geldt voor de lokale servers in het netwerk van jouw organisatie of (private) cloud oplossing. Naast alert te zijn op de apparatuur, automatiseren en plannen wij ook de uitrol van Windows en overige software updates. Daarmee zorgen wij voor een netwerk dat continue betrouwbaar en veilig is. Ons team houdt het netwerk 24/7 in de gaten, grijpt zo nodig in en biedt support als het nodig is.

Systeem- en netwerkbeheer in Brabant

Netwerk- en systeembeheer kan zeker op afstand plaatsvinden, maar het is handiger als jouw netwerk- en systeembeheerder dichtbij is. Mocht er een probleem of storing zijn, dan kan er snel geschakeld worden en is hulp op locatie eenvoudig te regelen. Doordat wij met ons kantoor in Waalwijk zitten, kunnen wij makkelijk en snel op locatie zijn bij klanten in de Regio De Langstraat. Maar ook daarbuiten zijn wij actief. Zo beheren we vele netwerken en computersystemen verspreid over heel Brabant. Met onze Brabantse nuchterheid ontzorgen wij jou systeem- en netwerkbeheer zonder poespas.

Wist je dat het ook mogelijk is om op vaste basis een Tredos netwerk- en systeembeheerder in huis te hebben? De mogelijkheden hebben we uiteengezet in onze beheercontracten.

Kleine of grote netwerkomgeving?

Onderhoud is altijd nodig! Plan een afspraak in.

Leer onze proactieve benadering kennen

Een goed werkend netwerk en computersysteem zorgt ervoor dat je als bedrijf effectief kan blijven werken. Veilig, snel en bovenal zonder frustratie. Het runnen van een MKB-bedrijf brengt al genoeg uitdagingen met zich mee. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw netwerk- en systeembeheer! Bellen kan via 088 – 622 20 00, of stuur een mail naar sales@tredos.nl

Vragen die wij vaak horen

Wat doet een netwerk- en systeembeheerder?

Een netwerk- en systeembeheerder zorgt ervoor dat de computer- en netwerkinfrastructuur van een organisatie goed functioneert. De taken van een netwerk- en systeembeheerder bestaan onder andere uit het installeren, configureren en onderhouden van servers, het oplossen van problemen met netwerken en computers, het beheren van rechten en toegang tot systemen, het monitoren van prestaties van het systeem en het uitvoeren van updates en upgrades. Daarnaast neemt een netwerk- en systeembeheerder ook beveiligingsmaatregelen om de gegevens van de organisatie te beschermen. Al deze werkzaamheden zorgen ervoor dat de technologie van de organisatie soepel blijft werken en aan de eisen van de gebruikers voldoet.

Wat is het verschil tussen een netwerkbeheerder en een systeembeheerder?

In grote organisaties worden het netwerkbeheer en het systeembeheer vaak door twee aparte teams uitgevoerd. Een netwerkbeheerder richt zich op het onderhouden en monitoren van netwerkverbindingen tussen de verschillende apparaten binnen een organisatie, zoals routers, switches en firewalls. Een systeembeheerder is verantwoordelijk voor het beheren van individuele computers en servers, inclusief het installeren, configureren, onderhouden en monitoren van deze systemen. Dit omvat onder andere het beheer van besturingssystemen, software en hardware. Dit doet hij door bijvoorbeeld software updates en back-ups te maken. Wij beschikken over kennis van beide vakgebieden, zodat je maar één partij nodig hebt voor het netwerk- en systeembeheer van jouw organisatie.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures