Hybride werken: thuis en op kantoor

Hybride werken: thuis en op kantoor

Met een hybride werkplek ben je niet meer aan een locatie gebonden. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Op kantoor, thuis, onderweg of bij de klant. En als het echt noodzakelijk is zelfs vanaf je vakantieadres. Een betrouwbare en veilige online werkomgeving met flexibiliteit, dat is het gemak van Azure Virtual Desktop. Een omgeving in de cloud waar alle gegevens en bestanden centraal zijn opgeslagen, zodat je er altijd bij kan wanneer je ze nodig hebt. Binnen jouw organisatie zorg je hiermee voor een uniforme en gestandaardiseerde werkomgeving, die voor iedereen hetzelfde is.

Een online werkplek voor iedereen curve

Een online werkplek voor iedereen

Het grootste voordeel van hybride werken is dat je met elk apparaat, ongeacht je locatie, altijd kunt inloggen op jouw online werkomgeving waar al je software, applicaties en data beschikbaar zijn. Dit biedt een flexibele manier van werken die niet langer gebonden is aan een fysieke locatie, wat betekent dat werknemers op afstand kunnen werken en toch toegang hebben tot dezelfde bedrijfsmiddelen als op kantoor. Dit verbetert de productiviteit en samenwerking, en verhoogt de flexibiliteit en beschikbaarheid voor werknemers. Een online werkplek wordt vaak gehost en beheerd door een extern bedrijf met ICT-specialisten, waardoor werknemers zich kunnen concentreren op hun werk en geen zorgen hoeven te maken over technische problemen.

Modern werkplekbeheer

Iedere werknemer verwacht dat zijn of haar digitale werkomgeving op elk moment van de dag goed werkt en snel opstart. Om dit te kunnen garanderen is het belangrijk om een professionele werkplekbeheerder in de arm te nemen. Een werkplekbeheerder focust zich op het inrichten en onderhouden van de hybride werkplekken. De grootste uitdaging die hierbij komt kijken is het waarborgen van de continuïteit, functionaliteit en veiligheid van de werkplekken.

Het beheren en monitoren van de systemen is van primair belang om onderbrekingen te voorkomen. Jammer genoeg ontkom je in sommige gevallen niet aan een storing. Met onze aanvullende SLA kunnen we snel schakelen om ervoor te zorgen dat de downtime tot een minimum wordt beperkt. Onze experts zijn dan tot zelfs 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en klaar om technische oplossingen te bieden of te ondersteunen bij problemen.

Werkplek in de cloud, altijd online

Wij horen vaak de vraag “Is mijn bedrijf geschikt voor werkplekken in de cloud?” Absoluut! Werken in de cloud is geschikt voor allerlei soorten bedrijven. Van zelfstandige ondernemers, bedrijven met diverse locaties, maar ook voor bedrijven met een vast kantoor of thuiswerkplekken. Bovendien zijn onze werkplekken in de cloud een maandelijkse dienst en dus ook maandelijks aan te passen. Komt er een medewerker bij of gaat er een medewerker weg, dan passen we je pakket aan. Zo houd je overzicht op de kosten.

2 óf meer dan 75 online werkplekken?

Wij regelen de inrichting en het beheer. Bel ons!

Werk jij al locatieonafhankelijk?

Heb je niet de kennis of capaciteit in huis om jouw moderne werkplek te beheren? Dan is het uitbesteden hiervan een passende oplossing. Om ervoor te zorgen dat je waar dan ook een goed werkende hybride werkplek hebt, staat er een team van professionals klaar om je te helpen. Op deze manier blijf je altijd ontzorgd, ook als er een storing is. Heb je onze support nodig? Neem contact op met 088 – 622 20 20 of vul het contactformulier in!

Vragen die wij vaak horen

Hoe is de online werkplek beveiligd?

Met behulp van een beveiligde VPN-verbinding zorgen wij voor een betrouwbare omgeving. Daarnaast laten wij niets aan het toeval over. Dagelijks maken wij een volledige back-up van al je data. De data in deze online omgeving staan niet op jouw computer. Dit staat in een beveiligd datacenter. Met als voordeel dat alle gegevens goed beschermd zijn. Als een medewerker bijvoorbeeld zijn laptop verliest, gaat er geen data verloren. Juist daarom is een online werkplek veiliger dan een lokale oplossing.

Wat kost een werkplek in de cloud?

De kosten van onze werkplekken variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je bedrijf, de hoeveelheid gegevens die je gebruikt en opslaat, en welke functionaliteiten vereist zijn. Daarnaast betaal je een vast bedrag per medewerker. Zo weet je altijd wat de maandelijkse kosten zijn en kun je eenvoudig op- en afschalen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Wordt de online werkplek gemonitord?

Ja, onze diensten monitoren wij 24/7 vanuit ons kantoor. Zo kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Vaak is een probleem al gesignaleerd en opgelost voordat je hem zelf opgemerkt hebt. Op deze manier zorgen wij voor een betrouwbare ICT infrastructuur zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures