ICT-beheer vanuit Waalwijk

ICT-beheer vanuit Waalwijk

Tredos, zakelijke telefonie, ICT en netwerkbeheer vanuit Waalwijk

Wij begrijpen hoe cruciaal ICT is voor jouw onderneming en daarom beheert Tredos vanuit Waalwijk, gelegen aan de A59, op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Denk aan beveiliging tegen cybercrime, zakelijke telefonie, zakelijk internet (glasvezel), maar ook netwerkbeheer, systeembeheer of werkplekbeheer zodat je op kantoor, maar ook thuis veilig en efficiënt kunt werken.

ICT-support door een ervaren bedrijf uit Waalwijk curve

ICT-support door een ervaren bedrijf uit Waalwijk

Als ervaren ICT-partner staan onze ICT-beheerders klaar om jouw bedrijf in Waalwijk en omstreken te ondersteunen met professioneel en betrouwbaar ICT-support. Van het oplossen van acute ICT-problemen tot het proactief monitoren van jouw systemen, als ICT-partner zorgen we ervoor dat jouw bedrijf soepel blijft draaien. Daarbij vinden wij het belangrijk om jou ICT-support te geven in begrijpelijke taal. We maken graag duidelijke afspraken, zodat jij weet waar je aan toe bent. We communiceren recht toe recht aan en komen direct tot de kern. Omdat ICT-support moet ontzorgen, ook als dat op afstand vanuit Waalwijk wordt gegeven.

ICT en netwerkbeheer in de Langstraat

Voor ondernemers in de Langstraat en daarbuiten bieden wij een uitgebreid pakket aan ICT-beheerdiensten. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt, onze specialisten hebben de expertise om jouw ICT-omgeving optimaal te laten presteren. Soms kunnen we op afstand werkzaamheden verrichten, maar vaak is het wel zo efficiënt of zelfs noodzakelijk om ter plaatse netwerkbeheer, systeembeheer of werkplekbeheer te verzorgen. Tredos is gevestigd in Waalwijk, aan de A59, dus wanneer nodig zijn we natuurlijk snel ter plaatse bij jouw bedrijf in regio De Langstraat.

Als Waalwijks bedrijf staan wij voor jou klaar met ICT en zakelijke telefonie

Onze dienstverlening kun je samenvatten in vier pijlers:

1. ICT op maat

2. Zakelijke telefonie

3. Beveiliging

4. Zakelijk internet & glasvezel

1. ICT op maat

Bij Tredos begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden we MKB-oplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en budget. Of het nu gaat om het implementeren van een online werkomgeving, het optimaliseren van je bedrijfsnetwerk, of de migratie naar een veilige en efficiënte spraak- en data-omgeving: wij hebben de kennis en kunde in huis om de nodige ICT-oplossingen te realiseren.

2. Professionele zakelijke telefonie

Communicatie is de sleutel tot succes. Onze zakelijke telefonie oplossingen stellen je in staat om efficiënter te werken en gemakkelijk te communiceren met collega’s, klanten en leveranciers. Waar je ook bent, thuis, onderweg of op kantoor. Met onze geavanceerde systemen ben je altijd bereikbaar en mis je nooit meer belangrijke gesprekken.

3. Beveiliging is essentieel!

In een tijd waarin cybercriminaliteit een steeds grotere bedreiging vormt, is het essentieel om jouw bedrijf te beschermen tegen online gevaren zoals hackers en datalekken. Bij een hack zijn de gevolgen voor jouw bedrijfsprocessen niet te overzien. Niet alleen multinationals worden getroffen; de praktijk leert helaas dat hackers ook MKB-bedrijven in regio De Langstraat weten te vinden! Onze cybersecurity-experts zorgen ervoor dat jouw data en systemen veilig zijn. Met geavanceerde beveiligingsoplossingen houden we criminelen buiten de deur, ongeacht de grootte of branche van je bedrijf.

4. Zakelijk internet & glasvezel

Een stabiele en snelle internetverbinding is essentieel voor moderne bedrijven. Wij bieden diverse zakelijke internetverbindingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groter bedrijf runt, wij zorgen ervoor dat je altijd online bent en optimaal kunt werken.

Glasvezel in de regio

Met onze ruime ervaring en actieve betrokkenheid in de regio zijn wij de ideale partner voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare glasvezeloplossingen in De Langstraat regio. We zijn goed op de hoogte van diverse glasvezelprojecten in bijvoorbeeld Waalwijk, Heusden, Drunen en Kaatsheuvel. Deze projecten worden vaak opgezet door en voor ondernemers. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vrijwel alle glasvezelnetwerken en bieden vaste prijzen aan voor onze lokale glasvezeldiensten. Voor meer informatie over onze zakelijke internetverbindingen op de netwerken van KPN (Glaspoort), Eurofiber, Ziggo of Delta kun je het beste contact opnemen met één van onze adviseurs.

Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakte glasvezeloplossing die perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. Samen maken we jouw onderneming klaar voor de toekomst!

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Met Tredos als jouw ervaren ICT-partner kun je met een gerust hart ondernemen. Wij zijn gevestigd in Waalwijk aan de A59 en zijn er om jou te ondersteunen, problemen op te lossen en proactief te handelen met betrekking tot jouw zakelijke telefonie en ICT-omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen!

Ondernemer in De Langstraat?

Neem vandaag nog contact met ons op.