Managed voice: telefooncentrale in cloud

Managed voice: telefooncentrale in cloud

Managed Voice is een innovatieve oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele en efficiënte telefooncentrale in de cloud. Met Managed Voice profiteer je van geavanceerde telecommunicatiefuncties zonder de noodzaak van dure hardware of ingewikkelde installaties. Het biedt een betrouwbare en schaalbare oplossing voor het beheren van zakelijke communicatie, waarbij alle telefoongesprekken worden afgehandeld via het internet.

High-end telefonie binnen handbereik curve

High-end telefonie binnen handbereik

Als ondernemer geniet je met Managed Voice van functies als voicemail, doorschakelen, wachtrijen en nog veel meer − allemaal beheerd vanuit de cloud. Dit stelt je bedrijf in staat om eenvoudig de communicatiebehoeften aan te passen aan veranderende zakelijke vereisten, zonder de kosten en complexiteit van traditionele telefooncentrales.

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een groeiende onderneming met meerdere vestigingen, Managed Voice biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt om je communicatie moeiteloos te beheren. Hierdoor betaal je enkel voor wat je nodig hebt, of dit nu één gebruiker is of vijftig gebruikers. Opschalen is mogelijk tot een ongelimiteerd aantal gebruikers. Met deze cloudoplossing kun je altijd verbonden blijven met klanten en collega’s, waar je ook bent.

Belangrijkste voordelen van Managed Voice

Managed Voice biedt diverse essentiële voordelen voor jouw bedrijf. Zo zorgt het voor een betrouwbare en stabiele communicatieomgeving, waarbij de kwaliteit van de gesprekken altijd gewaarborgd is. Daarnaast biedt het flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijf gemakkelijk kan meegroeien met veranderende behoeften. Het stelt je bedrijf ook in staat om geavanceerde functies zoals oproeproutering en real-time analyses te gebruiken, waardoor de productiviteit verhoogd wordt. Kortom, Managed Voice maakt efficiënte en professionele communicatie mogelijk zonder gedoe of hoge kosten.

Coligo Connect

Je Managed Voice bereikbaarheid integreren met jouw CRM- of ERP pakket? Dat kan met Coligo Connect. Hiermee bieden wij tevens de mogelijkheid om uitgaande gesprekken op te zetten door middel van click-to-dial en select-to-dial. Na het installeren van de lokale client op je computer of laptop worden inkomende gesprekken herkend en, zodra het telefoonnummer van de beller in het CRM-, ERP-pakket of contactendatabase voorkomt, samen met de naam en bedrijfsnaam in een notificatie getoond. Door op de notificatie te klikken opent direct de juiste klantenkaart binnen jouw CRM- of ERP-applicatie.

Download hier Coligo Connect

Hulp nodig of vragen over de koppeling met jouw CRM- of ERP pakket?

Neem contact met ons op!

Wij helpen je graag verder

Wij helpen je graag verder met Managed Voice, waar probleemloze communicatie en efficiënte samenwerking samenkomen. Onze expertise in geavanceerde telefonie-oplossingen staat tot je beschikking, zodat je bedrijf soepel kan opereren en groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte Managed Voice-oplossing die aan al je zakelijke communicatiebehoeften voldoet. Vul het contactformulier in of bel naar 088 – 622 20 00.

Vraag je offerte aan!

Vraag je offerte aan!

Maak je wensen kenbaar en wij zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen
Werken bij Tredos?

Werken bij Tredos?

Ben jij een aanwinst voor ons gezellige team? Check onze vacatures!

Vacatures