- Online kennissessie 3 -
WhatsApp en de koppeling met Microsoft Teams

 

 

Onze online kennissessies zijn een praktische en doelgerichte manier om meer uit je diensten te halen en om een stap verder te komen met je organisatie. Onze experts bij Tredos stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor je.

 

 
Wat ga je in deze kennissessie leren?

• We laten je zien wat de mogelijkheden zijn met WhatsApp als communicatieplatform
• Hoe je deze applicatie kunt integreren in jouw Microsoft Teams omgeving
• Wat de voordelen zijn van het koppelen van WhatsApp aan je huidige telecomsysteem
• En we tonen je hoe deze applicatie in de praktijk werkt


 
 
Meer weten over de koppeling van WhatsApp met Microsoft Teams?

 
 

 

De integratie van Microsoft Teams en WhatsApp is nog maar het begin. Slimme chat- en voicediensten zijn steeds meer in opkomst. Met deze oplossingen kunnen jouw klanten de hele dag, elke dag van de week bereikbaar zijn op alle mogelijke kanalen. Maak kennis met deze integratie(s) en til je klantencontact en klantenservice naar een hoger niveau!


 
Maak kennis met de sprekers

 
Geert_Contactpersoon_Cirkel_22Geert_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Geert van Hout
Geert is één van de directieleden van Tredos die zich voornamelijk focust op onze diensten IT Solutions en Security. Die overtuigd is van het hybride werken, die gelooft in online werkplekken creëren en het een uitkomst vind dat je met één inlog toegang hebt tot alle apparaten en applicaties. Hij laat organisaties kritisch naar hun eigen productiviteit en naar de samenwerking tussen werknemers kijken. Waar kan het effectiever? Zodat je niet alleen in tijd winst maakt, maar ook doeltreffend en veilig te werk gaat. Binnen Microsoft 365 Business laat hij je kennismaken met handige functies waarvan je waarschijnlijk het bestaan nog niet van wist. Maar… die wel onmisbaar worden als je ze eenmaal kent.

 
Stijn_Contactpersoon_Cirkel_22Stijn_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Stijn van Overdijk
Stijn is de man van de verbindingen bij Tredos. Van een zakelijke telefonieverbinding tot aan razendsnel glasvezelinternet binnen je organisatie. Hij begrijpt als geen ander dat de bereikbaarheid van je organisatie van essentieel belang is voor je bedrijfsactiviteiten. Binnen één oogopslag ziet hij waar de knelpunten binnen je organisatie zitten en hoe deze opgelost kunnen worden. Dit stukje fanatisme ondervinden niet alleen zijn klanten, maar ook zeker zijn collega’s tijdens een potje tafeltennis. Always for the win.

 
Rowdy_Contactpersoon_Blauw_Alleen cirkelRowdie_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Rowdy van Beek
Rowdy is een van onze ICT specialisten op de Next Level Support afdeling. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met de meer complexere ICT zaken. Daarnaast is Rowdy voor projecten regelmatig op locatie bij onze klanten. Hij coördineert een project vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering. Vergeet Rowdy niet te volgen op LinkedIn waar hij regelmatig tips and tricks op het gebied van ICT deelt met zijn volgers.


 

Meer informatie of vragen?
Geert staat je graag te woord!


Geert van Hout
Directielid

Tel: +31 88 622 20 04
Mail: g.vanhout@tredos.nl