BEN JIJ DIE STAGIAIR DIE WE ZOEKEN?

Solliciteer vandaag nog voor een mooie stageopdracht!

BEN JIJ DIE STAGIAIR DIE WE ZOEKEN?

Solliciteer vandaag nog voor een stageopdracht bij Tredos!

Wil jij meewerken aan het portaal voor het weergeven van rechten en aanpassen in Sharepoint / Teams?

Steeds meer van onze klanten maken gebruik van Microsoft SharePoint Online en Microsoft Teams via Microsoft 365. Eén van de nadelen van de oplossingen is, dat het lastiger is, dan in een standaard AD omgeving, om inzicht te krijgen en te behouden in de rechten die gebruikers op de verschillende sites en document bibliotheken hebben.

Jouw opdracht bij Tredos

Via een web portaal, voor intern gebruik en tegen betaling voor gebruik door de klanten, willen we in één oogopslag inzicht krijgen hoe de rechten binnen de tenant zijn ingedeeld zodat snel gezien kan worden of hier security issues kunnen spelen. Hierin dienen ook de instellingen meegenomen te worden die zijn geconfigureerd via document beleid. Dus:

• Inzicht in de rechtenstructuur binnen alle sharepointsites en documentbibliotheken van een tenant;
• Inzicht voor klanten, tegen betaling, via dit portaal;
• Gekoppeld aan de Autotask account van de klant;
• In- en uit te schakelen per klant vanuit Autotask PSA

Job benefits

Ervaring en skills die je meebrengt

Wij zijn van mening dat de belangrijkste skills die je kunt meebrengen, een leergierige instelling en gedreven persoonlijkheid zijn. Onze ervaren collega’s helpen jou om jouw stage- of afstudeeropdracht tot een goed einde te brengen. Uiteraard is een goede basis wel belangrijk om jouw stageopdracht succesvol af te ronden. Dit houdt in dat jij:

• Derde of vierdejaars HBO student bent;
• Communicatief vaardig bent;
• Initiatiefrijk en praktisch ingesteld bent;
• Passie hebt voor Cloud, Netwerk- en systeembeheer.

Wat kan Tredos jou bieden?

We vinden het fijn als jij je meteen thuis voelt. We starten je stageperiode daarom met een uitgebreide rondleiding en een lunch voor jou. Je leert meteen mensen kennen en zo weet je met welke collega’s je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

We gooien je niet meteen in het diepe, maar zorgen dat je vanaf de eerste werkdag van jouw stage, intensieve begeleiding krijgt, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak. Daarnaast krijg je van ons de vrijheid om zelf mee te denken over de inhoud van je opdracht. Verder vinden we dat hard werken, ook zeker afgewisseld moet worden met plezier. We hebben daarom een gameroom, waar je gedurende de werkdag even kan ontspannen met een game, een wedstrijdje tafeltennis of darten met collega’s. Ook is er iedere vrijdag uiteraard een borrel en organiseren we regelmatig een gezellig bedrijfsuitje.

We bieden je ook graag zekerheid bij Tredos. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €400,-. Als er een uitstekende match is en je bij ons op helemaal op je plek zit, heb je daarnaast uitzicht op een vaste (bij)baan.

So, you think you got what it takes to join Tredos? APPLY TODAY

 
 
klantportaal