SOLLICITATIE PROCEDURE

Duidelijk - eenvoudig - concreet

SOLLICITATIE PROCEDURE

Duidelijk - eenvoudig - concreet

Onze sollicitatieprocedure

Heb jij jouw kans al gepakt en gesolliciteerd bij Tredos? Wij kunnen ons goed voorstellen dat solliciteren best spannend kan zijn. Onderstaand lees je hoe de sollicitatieprocedure bij Tredos verloopt, zodat jij weet, wat je kan verwachten!

1. Eerste kennismaking

Er is een match! We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Microsoft Teams. In de meeste gevallen heb je het gesprek met de teamleider van de betreffende afdeling en de HR adviseur. Klikt het van beide kanten? Dan plannen we een volgend (online) gesprek in.

2. Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek gaan we meer in op de functie, het team en jouw rol. Om die reden zit bij dit gesprek vaak een collega met inhoudelijke kennis van jouw vakgebied. Ook lopen we na het gesprek even langs op de afdeling, zodat jij een goed beeld krijgt van je toekomstige werkplek en collega’s.

3. Contractvoorstel

Wij vinden dat twee gesprekken genoeg zijn om een goed beeld te krijgen. Ben jij nog steeds net zo enthousiast als wij? Fijn, je ontvangt dan een mooi voorstel van ons. Deze kan je thuis rustig doornemen. Daarna maken we een afspraak om het contract te komen ondertekenen.

4. Welkom bij Tredos!

Je hebt het contract ondertekend en gaat binnenkort starten bij Tredos! Wij zorgen voor een warm ontvangst op jouw afdeling en een introductieprogramma, zodat jij de organisatie en collega’s leert kennen. Wij vinden het belangrijk, dat jij je zo snel mogelijk helemaal thuis voelt bij Tredos.

Op de hoogte blijven van al onze vacatures?

Meld je aan voor onze vacature alert