BEN JIJ DIE (QUICK) SUPPORT ENGINEER DIE WE ZOEKEN?

Solliciteer vandaag nog op deze mooie functie bij Tredos!

BEN JIJ DIE (QUICK) SUPPORT ENGINEER DIE WE ZOEKEN?

Solliciteer vandaag nog op deze mooie functie bij Tredos!

Jouw werkzaamheden

Als (Quick) Support Engineer van Tredos ben je onderdeel van de afdeling Quick Support. Je bent, samen met je collega’s, het eerste aanspreekpunt en (mede) verantwoordelijk voor het oplossen van diverse uiteenlopende supportvragen op het gebied van IT, Telefonie, Mobiel en Security. Een heerlijk afwisselende functie dus, waarin jij fungeert als het visitekaartje van ons bedrijf en bijdraagt aan de tevredenheid van onze klanten. Je gaat zelfstandig aan de slag met de volgende support werkzaamheden: installatie, configuratie en ondersteuning van Microsoft Applicaties, overige applicaties en van netwerkinfrastructuren zoals: routers, switches en acces. Daarnaast draag je ook zorg voor de monitoring en ondersteuning van internetverbindingen en VoIP omgevingen. Je ondersteunt jouw afdeling ook met het up to date houden, en maken van, gebruikersinstructies en handleidingen.

Job benefits

Ervaring en skills die je meebrengt

Wij zijn van mening dat de belangrijkste skills die je kunt meebrengen, een leergierige instelling, passie voor ICT en een gedreven persoonlijkheid zijn. Uiteraard is een goede basis wel belangrijk om de functie van (Quick) Support engineer goed uit te kunnen voeren. Dit houdt in dat jij:

• Een (bijna) afgeronde relevante ICT opleiding op minimaal MBO niveau hebt;
• Bekend bent met Microsoft gebaseerde oplossingen zoals Microsoft 365, Teams en Sharepoint;
• Communicatief vaardig bent;
• Klantgericht en resultaatgericht bent;
• In het bezit bent van een Rijbewijs B;
• Woonachtig bent in de regio, omdat wij een goede werk-privé balans belangrijk vinden.

Jouw ontwikkeling bij Tredos

Ben je gedreven om te groeien? Mooi, dan ben je bij ons uitstekend op je plek. Je kunt namelijk groeien in je eigen functie, maar ook naar een beoogde volgende functie. Wij investeren in persoonlijke begeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en in een hoog kennisniveau. Op regelmatige basis worden er cursussen en kennissessies aangeboden. Samen met jouw leidinggevende ga je kijken wat er nodig is om jouw ambities waar te maken.

Daarnaast hebben we korte lijnen en duidelijke communicatie. Wanneer je een goed idee of initiatief hebt, wordt het gewaardeerd als je deze inbrengt. Er is een aannemelijke kans, dat dit bij voldoende draagkracht, op korte termijn kan worden uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk om collega’s een inspirerende werkplek te bieden, waar een ieder tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je komt te werken in een betrokken organisatie met slimme humoristische collega’s. Je mag bij ons jezelf zijn en we geven je vrijheid, verantwoordelijkheid en autonomie. Er is dus volop ruimte voor eigen inbreng, in onze groeiende organisatie. Wij hebben een divers en interessant bestand aan klanten, die voornamelijk lokaal gesitueerd zijn. Vanuit ons sfeervol hoofdkantoor in Drunen, gelegen aan de A59, kunnen we op deze wijze, een persoonlijke service garanderen aan onze klanten.

We bieden je ook graag zekerheid bij Tredos. Als er een goede match is en je bij ons helemaal op je plek zit, geven wij je al snel een contract voor onbepaalde tijd. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Naast een goed salaris bieden we je een laptop, telefoon en auto van de zaak.
Verder vinden we dat hard werken, ook zeker afgewisseld moet worden met plezier. We hebben daarom een gameroom, waar je gedurende de werkdag even kan ontspannen met een game, een wedstrijdje tafeltennis of darten, met collega’s. Ook is er iedere vrijdag uiteraard een borrel en organiseren we regelmatig een gezellig bedrijfsuitje.

So, you think you got what it takes to join Tredos? APPLY TODAY

 
 
klantportaal