- Online kennissessie 1 -
Microsoft Teams als vervanger
van de fileserver

 

 

Onze online kennissessies zijn een praktische en doelgerichte manier om meer uit je diensten te halen en om een stap verder te komen met je organisatie. Onze experts bij Tredos stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor je.

 

 
Wat ga je in deze kennissessie leren?

• Microsoft Teams als vervanger van de fileserver
• Je gaat leren hoe je een bestandsstructuur kan opbouwen m.b.v. je kanalen
• Hoe je teambestanden kan synchroniseren met Windows verkenner
• Je krijgt toelichting op gebruikersinstellingen
• Antwoord op de vraag 'Waarom is werken in Teams veiliger dan in Windows verkenner?'
• Tips and tricks


 

 
Maak kennis met de sprekers

 
Geert_Contactpersoon_Cirkel_22Geert_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Geert van Hout
Geert is één van de directieleden van Tredos die zich voornamelijk focust op onze diensten IT Solutions en Security. Die overtuigd is van het hybride werken, die gelooft in online werkplekken creëren en het een uitkomst vind dat je met één inlog toegang hebt tot alle apparaten en applicaties. Hij laat organisaties kritisch naar hun eigen productiviteit en naar de samenwerking tussen werknemers kijken. Waar kan het effectiever? Zodat je niet alleen in tijd winst maakt, maar ook doeltreffend en veilig te werk gaat. Binnen Microsoft 365 Business laat hij je kennismaken met handige functies waarvan je waarschijnlijk het bestaan nog niet van wist. Maar… die wel onmisbaar worden als je ze eenmaal kent.

 
Stijn_Contactpersoon_Cirkel_22Stijn_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Stijn van Overdijk
Stijn is de man van de verbindingen bij Tredos. Van een zakelijke telefonieverbinding tot aan razendsnel glasvezelinternet binnen je organisatie. Hij begrijpt als geen ander dat de bereikbaarheid van je organisatie van essentieel belang is voor je bedrijfsactiviteiten. Binnen één oogopslag ziet hij waar de knelpunten binnen je organisatie zitten en hoe deze opgelost kunnen worden. Dit stukje fanatisme ondervinden niet alleen zijn klanten, maar ook zeker zijn collega’s tijdens een potje tafeltennis. Always for the win.

 
Rowdy_Contactpersoon_Blauw_Alleen cirkelRowdie_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Rowdy van Beek
Rowdy is een van onze ICT specialisten op de Next Level Support afdeling. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met de meer complexere ICT zaken. Daarnaast is Rowdy voor projecten regelmatig op locatie bij onze klanten. Hij coördineert een project vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering. Vergeet Rowdy niet te volgen op LinkedIn waar hij regelmatig tips and tricks op het gebied van ICT deelt met zijn volgers.

 
Meer weten over Microsoft Teams?

Wil je na het zien van deze online kennissessie nu toch graag meer weten over de mogelijkheden binnen Teams? Kijk dan eens op deze pagina of neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen, maar komen ook gerust langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken of te laten zien.


 

Meer informatie of vragen?
Geert staat je graag te woord!


Geert van Hout
Directielid

Tel: +31 88 622 20 04
Mail: g.vanhout@tredos.nl