NETWORK INFRASTRUCTURE SECURITY

Bescherm je netwerkinfrastructuur tegen bedreigingen en zorg ervoor dat je 24/7 beschermd bent.

Bepaal zelf wie er toegang heeft tot je interne netwerk, wat er via je netwerk naar buiten gaat en voorkom inbreuken van buitenaf. Cybercriminelen worden steeds creatiever om ongeautoriseerd toegang te krijgen tot je bedrijfsmiddelen. Maar niet alleen cybercriminelen vormen een gevaar, zelfs je eigen medewerkers kunnen zonder dat ze zich bewust zijn gevoelige bedrijfsinformatie lekken. Tredos security zorgt niet alleen voor een goede beveiliging van je netwerk door middel van een firewall, maar zorgt er ook voor dat je beveiliging up-to-date blijft. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf en medewerkers goed beschermd zijn tegen eventuele gevaren. Met onze gespecialiseerde kennis houden we je Next Generation Firewall up-to-date, detecteren en stoppen wij bedreigingen zodat jij je op andere belangrijke zaken kan focussen.

Voordelen van een Tredos Security pakket:
  • Je netwerk en medewerkers zijn beschermd tegen schadelijk in- en uitkomend verkeer.
  • Met onze in-house kennis is je bescherming altijd up-to-date. We reageren direct op bedreigingen met behulp van realtime inzicht en geautomatiseerde alarmeringen.
  • Met name gunstig voor bedrijven die bestaan uit verschillende endpoints die via het internet zijn verbonden.
  • Het scheidt ook de interne systemen van het bedrijf van het openbare internet en creëert zo een beschermde omgeving waar gegevens veiliger in omloop zijn.
  • Op basis van vooraf gedefinieerde- en/of dynamische regels controleert een firewall de toegang van het netwerkverkeer. Vb. bepaalde websites, diensten of software blokkeren, het gastennetwerk van het interne netwerk scheiden, of alleen toegang verlenen tot je server aan endpoints die up-to-date zijn.
  • Bandwidth management; zorgt ervoor dat bepaald verkeer meer ruimte krijgt op je internetverbinding. Hierdoor kan je prioriteiten geven aan bepaalde soorten verkeer.

Groeit je bedrijf of voldoen je huidige ICT diensten niet meer aan je wensen? Wil je graag een stapje hogerop betreft beveiliging maar heb je de tijd of kennis niet in huis? Door de network infrastructure security bij Tredos uit te besteden heb je geen omkijken meer naar het beheer van je Next Generation Firewall. Ons team van experts zorgen ervoor dat je beveiliging altijd up-to-date is en je netwerk en data altijd goed is beschermd.

   
 

Meer informatie of vragen?
Alex staat je graag te woord!


Alex van Herpen
Directielid

Tel: +31 88 622 20 01
Mail: a.vanherpen@tredos.nl