MOBIELE HARDWARE

Mobiele hardware, de juiste keuze.

Naast het adviseren over mobiele abonnementen bedienen wij met Tredos ook de zakelijke markt met een breed assortiment aan diverse smartphones, bureautoestellen en DECT oplossingen t.b.v. managed voice. Met de juiste hardware, software en applicaties binnen je organisatie zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal én met plezier kunnen werken. Of ze nu op kantoor, onderweg of thuis zijn.

Er is een enorme keuze in hardware. Afhankelijk van je wensen en bedrijfsdoelen bepalen wij samen met jou welke merk en toesteltype het beste bij je past. We bespreken samen de voor- en nadelen, bekijken alle opties en geven dan een advies. Alle hardware wordt gebruiksklaar geleverd op het door jou gewenste bezorgadres, zodat je werknemers direct online kunnen gaan.

  • Onafhankelijk advies op basis van je behoeften en wensen.
  • Gerenommeerde merken voor smartphones, bureautoestellen en DECT oplossingen.
  • Ondersteuning en registratie bij de uitrol van de levering.
  • De juiste zakelijke smartphone voor efficiënt werken.

Verschillende vormen van werken en afwisselende omgevingen waarin gewerkt wordt, vragen om specialistische oplossingen. Ons team ondersteunt en adviseert je graag aan de hand van je wensen en doelen bij het maken van de juiste keuze voor het type hardware.

Meer informatie of vragen?
Stijn staat je graag te woord!Stijn van Overdijk
Accountmanager

Tel: +31 88 622 20 05
Mail: s.vanoverdijk@tredos.nl