Kennis delen is kracht

En om die reden organiseren wij regelmatig kennissessies waarin wij kennis en inzichten delen over diverse onderwerpen binnen de ICT wereld. Van 'Hoe werk je nu effectief samen in Teams?' tot 'Hoe bouw je een bestandsstructuur op m.b.v. kanalen en gebruik je Microsoft Teams dus als vervanger van Windows verkenner?' Deze online kennissessies zijn een praktische en doelgerichte manier om meer uit je diensten te halen en om een stap verder te komen met je organisatie. Onze experts bij Tredos stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor je.

 

NU ONLINE! De eerste kennissessie 'Microsoft Teams als vervanger van de fileserver'

In deze kennissessie gaan we je leren hoe je een bestandsstructuur kan opbouwen in Teams m.b.v. kanalen. We geven toelichting op de gebruikersinstellingen zoals het standaard instellen hoe een Office bestand wordt geopend. We leggen je uit waarom werken in Microsoft Teams veiliger is voor je organisatie dan werken via de Windows verkenner. En hoe je het beste kan samenwerken in bestanden in Teams, chats en in videoconferenties.


NU ONLINE! Kennissessie 2: Teams bellen - de voordelen en welke meerwaarde Tredos kan bieden

Maak je al veel gebruik van Microsoft Teams om te chatten, collega’s te bellen of voor online meetings? Overweeg dan ook eens de optie om vanuit Teams te bellen naar externe nummers. Zowel vanaf je mobiel, laptop als vaste toestel. In deze kennissessie laten we je zien hoe dit in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn. Daarnaast laten we de meerwaarde van de Teams koppeling met Coligo in de praktijk zien. En de samenwerking met de wachtrijen.


NU ONLINE! Kennissessie 3: Microsoft Teams en de koppeling met WhatsApp

Het gebruik van WhatsApp groeit enorm in de zakelijke wereld. Met meer dan 12,4 miljoen actieve gebruikers in Nederland is WhatsApp integreren in je Microsoft Teams omgeving dan ook een slimme strategische zet. In deze kennissessie laten we zien wat de mogelijkheden zijn met WhatsApp als communicatieplatform en tonen we je hoe deze applicatie in de praktijk werkt.


NU ONLINE! Kennissessie 4: De beste manier om een hybride werkplek te creëren

Binnen veel bedrijven wordt er al gewerkt met hybride werkplekken. Ook zijn steeds meer organisaties zich aan het oriënteren op de mogelijkheden van een hybride werkomgeving. In deze kennissessie laten we zien welke drie oplossingen er zijn voor het creëren van een hybride werkplek en waar je rekening mee moet houden.


NU ONLINE! Kennissessie 5: Bereikbaarheid binnen een hybride werkomgeving

Wanneer je vanuit huis werkt, wil je dat relaties en collega's jou te allen tijde kunnen bereiken. Lastig? Niet met de verschillende oplossingen die tegenwoordig beschikbaar zijn. In deze kennissessie lichten we drie mogelijkheden uit om jouw bereikbaarheid te optimaliseren.


NU ONLINE! Kennissessie 6: Hoe bewaak je de online security binnen een hybride werkomgeving?

Wanneer het personeel vaak op afstand werkt, is het essentieel dat hun apparaten goed beveiligd zijn, omdat deze in verbinding staan met het bedrijfsnetwerk. En dit is niet het enige waar rekening mee gehouden moet worden. In deze kennissessie laten we zien welke vormen van online security belangrijk zijn om veilig op iedere locatie te kunnen werken.


 
   
 

Meer informatie of vragen?
Stijn staat je graag te woord!


Stijn van Overdijk
Accountmanager

Tel: +31 88 622 20 05
Mail: s.vanoverdijk@tredos.nl