Kennis delen is kracht.

En om die reden organiseren wij regelmatig kennissessies waarin wij kennis en inzichten delen over diverse onderwerpen binnen de ICT wereld. Van 'Hoe werk je nu effectief samen in Teams?' tot 'Hoe bouw je een bestandsstructuur op m.b.v. kanalen en gebruik je Microsoft Teams dus als vervanger van Windows verkenner?' Deze online kennissessies zijn een praktische en doelgerichte manier om meer uit je diensten te halen en om een stap verder te komen met je organisatie. Onze experts bij Tredos stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor je.

Op deze pagina lees je meer over de inhoud van onze sessies en kun je jezelf kosteloos aanmelden.

 

Online kennissessie 1: Microsoft Teams als vervanger van de fileserver

In deze kennissessie gaan we je leren hoe je een bestandsstructuur kan opbouwen in Teams m.b.v. kanalen. We geven toelichting op de gebruikersinstellingen zoals het standaard instellen hoe een Office bestand wordt geopend. Daarnaast laten we ook zien wat de beperkingen zijn. We leggen je uit waarom werken in Microsoft Teams veiliger is voor je organisatie dan werken via de Windows verkenner. En hoe je het beste kan samenwerken in bestanden in Teams, chats en in videoconferenties.

Dinsdag 30 nov - 10.00 uur

 

Online kennissessie 2: Teams bellen - de voordelen en welke meerwaarde Tredos kan bieden

Maak je al veel gebruik van Microsoft Teams om te chatten, collega’s te bellen of voor online meetings? Overweeg dan ook eens de optie om vanuit Teams te bellen naar externe nummers. Zowel vanaf je mobiel, laptop als vaste toestel. In deze kennissessie laten we je zien hoe dit in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn. Daarnaast laten we de meerwaarde van de Teams koppeling met Coligo in de praktijk zien. En de samenwerking met de wachtrijen.

Donderdag 9 dec - 10.00 uur

 

Online kennissessie 3: Jouw inbreng - Vertel ons wat jij graag wilt weten!

Wij bij Tredos kunnen wel tig verschillende invalshoeken bedenken als het gaat om Microsoft Teams. Veel liever horen we van jou wat jij graag zou willen terugzien in onze kennissessies. Wat speelt er binnen jouw organisatie? Of wat zou je graag anders zien? Aan de hand van jullie input die we via diverse kanalen verzamelen wordt de inhoud van deze sessie later bepaald.

Dinsdag 14 dec - 10.00 uur

 

 

Volg onze kennissessies voor kennismaking of verdieping!

 

Schrijf je hieronder in voor de kennissessie die je interesse heeft gewekt (meerdere mag ook!). Hierboven lees je kort wat welke kennissessie van Tredos inhoudt en wat je zult leren tijdens dit webinar. Heb je vragen? Bel ons dan gerust!

* geeft verplicht aan
Kennissessie keuze
 
 
klantportaal