- Online kennissessie 6 -
Hoe bewaak je de online security binnen een hybride werkomgeving?

Onze online kennissessies zijn een praktische en doelgerichte manier om meer uit je diensten te halen en om een stap verder te komen met je organisatie. Onze experts stellen hun kennis en expertise graag beschikbaar voor je.

 

 
Wat ga je in deze kennissessie leren?

• Wat de basisvoorzieningen zijn voor een goede beveiliging van je IT systemen;
• De voordelen van een managed firewall t.o.v. een standaard firewall;
• Hoe je met behulp van Mobile Device Management je bedrijfsdata kan beveiligen bij verlies of diefstal;
• Welke voorzorgsmaatregelen genomen kunnen worden m.b.v. Microsoft Intune


 

 

Keuzeplan

Dit was voor nu onze laatste kennissessie over hybride werken. Heb jij ze allemaal gezien?
We hebben een keuzeplan gemaakt, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de mogelijkheden zijn per onderdeel.
Daarnaast is het document een middel om je te helpen bij het bepalen van jouw wensen en eisen voor de ideale hybride werkomgeving. Doorloop de stappen en ontdek wat jij belangrijk vindt!

 

 
Maak kennis met de sprekers

 
Geert_Contactpersoon_Cirkel_22Geert_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Geert van Hout
Geert is één van de directieleden van Tredos die zich voornamelijk focust op onze diensten IT Solutions en Security. Ben je overtuigd van het hybride werken, dan geloof je in online werkplekken creëren en vind je het een uitkomst dat alle apparaten en applicaties met één inlog beschikbaar zijn. Geert laat organisaties kritisch naar hun eigen productiviteit en naar de samenwerking tussen werknemers kijken. Waar kan het effectiever? Zodat je niet alleen in tijd winst maakt, maar ook doeltreffend en veilig te werk gaat. Binnen Microsoft 365 Business laat hij je kennismaken met handige functies waarvan je waarschijnlijk het bestaan nog niet van wist. Maar… die wel onmisbaar worden als je ze eenmaal kent.

 
Stijn_Contactpersoon_Cirkel_22Stijn_Contactpersoon_Cirkel_22_linkedIn
Stijn van Overdijk
Stijn is de man van de verbindingen bij Tredos. Van een zakelijke telefonieverbinding tot razendsnel glasvezelinternet binnen je organisatie. Hij begrijpt als geen ander dat de bereikbaarheid van je organisatie van essentieel belang is voor je bedrijfsactiviteiten. Binnen één oogopslag ziet hij waar de knelpunten binnen je organisatie zitten en hoe deze opgelost kunnen worden. Dit stukje fanatisme ondervinden niet alleen zijn klanten, maar ook zeker zijn collega’s tijdens een potje tafeltennis. Always for the win.

 
Meer weten over hybride werken?

Wil je na het zien van deze online kennissessie nu toch graag meer weten over de mogelijkheden van hybride werken? Kijk dan eens op deze pagina of neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen, maar komen ook vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken of te laten zien.