Online werkplekken

Een digitale werkplek, overal bij de hand. Met één inlog toegang tot alle apparaten en applicaties.

Met een online werkplek ben je niet meer aan een locatie gebonden. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Op kantoor, thuis, onderweg of bij de klant. En als het echt noodzakelijk is zelfs vanaf je vakantieadres. Een betrouwbare en veilige online werkomgeving met flexibiliteit, dat is het gemak van Tredos online werkplekken. Een omgeving in de Cloud waar alle gegevens en bestanden centraal zijn opgeslagen, zodat je er altijd bij kan wanneer je ze nodig hebt. Binnen je organisatie zorg je hiermee voor een uniforme en gestandaardiseerde werkomgeving, die voor iedereen hetzelfde is. Niet alleen kunnen collega’s gemakkelijk en veilig samenwerken, je houdt ook nog eens overzicht en controle op wat er met alle data en bestanden gebeurd.

Voordelen van Tredos online werkplekken

  • Geen hoge investeringen in dure hardware. Maar flexibele maandabonnementen, die maandelijks opzegbaar zijn.
  • Veilige back-ups van bedrijfsdata.
  • Verhoging productiviteit en samenwerking tussen werknemers.
  • Altijd en overal toegang tot applicaties en data in een veilige omgeving.
  • Maatwerk voor elk type bedrijf.
  • Geen ICT’er nodig vanuit jullie kant. Wij worden het aanspreekpunt voor al je ICT-zaken.
  • Zowel je online werkplek als je Cloud- en managed ICT diensten onder één dak? Ook dat kan bij ons.


Vragen die we vaak horen.
1Is werken in de Cloud geschikt voor mijn bedrijf?
Absoluut! Tredos online werkplekken zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven. Van zelfstandige ondernemers, bedrijven met diverse locaties, maar ook voor bedrijven met een vast kantoor of thuiswerkplekken. Het grootste voordeel van een online werkplek is dat je met elk apparaat, ongeacht je locatie, altijd kunt inloggen op je online werkomgeving waar al je nodige software, applicaties en data beschikbaar zijn. Je betaalt per medewerker een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
2Hoe is de online werkplek beveiligd?
Met behulp van een beveiligde VPN-verbinding zorgen wij voor een betrouwbare omgeving. Daarnaast laten wij niets aan het toeval over. Dagelijks maken wij een volledige back-up van al je data. De data in deze online omgeving staan niet op jouw computer. Dit staat in een beveiligd datacenter. Met als voordeel dat alle gegevens goed beschermd zijn. Als een medewerker bijvoorbeeld zijn laptop verliest, gaat er geen data verloren. Juist daarom is een online werkplek veiliger ten opzichte van andere lokale oplossingen.
3Wat als ik ergens niet uit kom?
Dan staat er een team van professionals met een passie voor ICT voor je klaar die je graag helpen. We zijn één telefoontje van je verwijderd, maar je bent uiteraard ook altijd welkom op ons kantoor in Waalwijk. Je kan ons bereiken op 088 622 20 20.
4Wordt de online werkplek gemonitord?
Ja, onze diensten monitoren wij 24/7 vanuit ons kantoor. Zo kunnen wij op afstand het netwerk controleren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Vaak is een probleem al gesignaleerd en opgelost voordat je hem zelf opgemerkt hebt. Op deze manier zorgen wij voor een betrouwbare ICT infrastructuur zonder dat jij er omkijken naar hebt.
5Wat als mijn bedrijf groeit en er medewerkers bij komen?
Tredos online werkplekken zijn een maandelijkse dienst en dus ook maandelijks aan te passen. Komt er een medewerker bij (of gaat er een medewerker weg), dan passen we je pakket aan. Zo houd je overzicht op de kosten.
Windows Virtual Desktop op Azure

Heel veel bedrijven zijn gewend om gebruik te maken van remote desktop services, maar met Windows Virtual Desktop krijgt iedere gebruiker een Windows 10 omgeving. Deze omgeving draait op Azure, het cloudplatform van Microsoft voor het bouwen, implementeren en beheren van services en applicaties. Je kan Azure als Infrastructure as a Service (IaaS) gebruiken. Hierbij draaien je applicaties en services op een server in een of meerdere datacenters van Microsoft in plaats van op je eigen hardware. De voordelen? Veilig! De grootste zorg omtrent overstappen naar werken in de Cloud is de beveiliging. Want als jij op afstand bij je data kan, dan kan een cybercrimineel dat toch ook? Microsoft voldoet aan de governance en compliance eisen én investeert jaarlijks miljarden om de datacenters te beveiligen. Daar kan je met een private datacenter niet tegenop. Een ander aanzienlijk voordeel is de schaalbaarheid. Groei je als bedrijf snel? Dan zal je ook je infrastructuur moeten aanpassen aan de veranderende behoeften. Door in de Cloud te werken kan je met een paar klikken geheugen en capaciteit toevoegen of verwijderen.

Welk pakket past het beste bij jouw organisatie?
Aanbod hybride werkplekken
   
 

Meer informatie of vragen?
Alex staat je graag te woord!


Alex van Herpen
Directielid

Tel: +31 88 622 20 01
Mail: a.vanherpen@tredos.nl