NETWERKBEHEER

‘Netwerkbeheer? Is dat nog steeds nodig, we werken toch in de Cloud?’

Het antwoord is een volmondig ja. Want wat zou er gebeuren wanneer het netwerk eruit ligt? Er niks gedeeld of gecommuniceerd kan worden? Je bedrijf ligt stil. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Een goed netwerk is cruciaal, zo verbindt het alle belangrijke componenten met elkaar. Een netwerk is een knooppunt waar alle verschillende apparaten, programma’s, gebruikers en systemen samenkomen. Wij leveren oplossingen voor vrijwel elk systeem, want lokaal netwerkbeheer is essentieel.

Tredos als netwerkbeheerder voor jouw organisatie.

Je kan bij ons je volledige ICT-omgeving uitbesteden, waaronder ook het netwerkbeheer. Wij hebben een stel vakidioten in huis die veel kennis, passie en ervaring hebben met netwerkbeheer en IT-oplossingen. Het woord ‘Netwerkbeheer’ is voor ons een verzamelnaam voor het ‘onderhoud’ van alle componenten in het bedrijfsnetwerk. Wij dragen zorg voor het uitvoeren van de beveiligingsupdates op de servers, pc’s en notebooks. Controleren back-ups, checken of er geen schijven vol lopen en zorgen ervoor dat alle antivirussoftware up-to-date is. Zo kunnen jij en je medewerkers onbezorgd gebruik blijven maken van het bedrijfsnetwerk.

Als jij denkt dat 2x per maand de systemen in het netwerk controleren voldoende is, dan heb je het mis! Met de huidige stand van de technologie vereist het om dagelijks 24 uur per dag en 7 dagen per week het netwerk te monitoren. Dit geldt voor de lokale servers in het netwerk van jouw organisatie of private Cloud oplossing. Naast alert te zijn op de apparatuur, automatiseren en plannen wij ook de uitrol van Windows en overige software updates. Daarmee zorgen wij voor een netwerk dat continue betrouwbaar en veilig is. Ons team houdt het netwerk 24/7 constant in de gaten, grijpt zo nodig in en biedt support als het nodig is.

   
 

Meer informatie of vragen?
Alex staat je graag te woord!


Alex van Herpen
Directielid

Tel: +31 88 622 20 01
Mail: a.vanherpen@tredos.nl