Zakelijk glasvezel van Delta

Zakelijk glasvezel van Delta

Zakelijk glasvezel van Delta: ook in Tilburg, Dongen en Berkel-Enschot geniet je als ondernemer van razendsnel internet.

De manier van werken is de afgelopen tijd bij veel bedrijven veranderd. Online meetings en het werken in de cloud zijn aan de orde van de dag: nu meer dan ooit. Voor ondernemers is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding van cruciaal belang. Om altijd en overal vlekkeloos te kunnen werken is voldoende capaciteit essentieel.

Op veel plekken in Nederland liggen al glasvezelaansluitingen. Het is alleen een kwestie van overstappen. Glasvezel is betrouwbaar, razendsnel, heeft voldoende capaciteit, én meerdere aanbieders kunnen hun diensten aanbieden over het netwerk. Via Tredos is dat zo gepiept: wij werken samen met de grootste leveranciers, waardoor we jou altijd de beste prijs kunnen bieden.

Glasvezel actie Deltafiber curve

Glasvezel actie Deltafiber

Op dit moment is er een vraagbundelingsactie vanuit Deltafiber gestart voor een nieuw glasvezelnetwerk in Tilburg, Dongen en Berkel-Enschot. Dit netwerk is voor iedere ondernemer beschikbaar al vanaf slechts € 59,- exclusief btw per maand. Tijdens de vraagbundelingsperiode, die loopt tot 30 juni 2023, wordt het nog aantrekkelijker om een abonnement af te sluiten: er zijn tijdens de actieperiode geen aansluitkosten en geen aanvullende vastrechtkosten van ca. € 1.500,- van toepassing. Indien we 25% van de geselecteerde adressen voorzien van een aansluiting, zal het zakelijk glasvezelnetwerk van Delta aangelegd worden.

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel van Tredos?

Glasvezel Internet bij een toonaangevende provider in de regio is voor veel bedrijven een perfecte match. Tredos sluit zakelijk glasvezel aan op locaties door heel Nederland. Daarnaast leveren wij via alle mogelijke leveranciers en garanderen daardoor altijd de beste deal. Ons supportteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij ontzorgen jou natuurlijk volledig met de installatie.

Naast een internetleverancier zijn wij ook jouw professional voor telefonie, mobiele telefonie en alle Microsoft-oplossingen. Wij hebben – in de regio Tilburg – de mogelijkheid om via verschillende leveranciers glasvezelverbindingen te leveren. Vul geheel vrijblijvende het formulier in en wij zorgen voor een voorstel op maat.

Pakketten Deltafiber Glasvezel Tilburg, Dongen en Berkel-Enschot

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij de instap- en het standaardpakket eigenlijk volstaan voor het overgrote deel van de bedrijven. Mocht je toch specifieke wensen hebben wat betreft SD-WAN oplossingen, datacenterkoppelingen of meerdere VLAN’s dan komen we graag in contact om de premium variant te bespreken.

Informatie aanvragen

Adres
Aanvullende beschikbaarheid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatie aanvragen curve