TELEFONIE

Altijd de nieuwste telecomfaciliteiten dankzij Coligo

Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoef je voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kan je gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste faciliteiten. Daarnaast heb je geen omkijken meer naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een beveiligde locatie buiten je bedrijf. Tredos biedt dit innovatieve telecomconcept onder de naam Coligo aan.

Ontdek zelf de voordelen van bellen met Coligo
Overal en altijd bereikbaar

Coligo is met name aantrekkelijk voor organisaties die veel te maken hebben met telewerkers of met medewerkers die vanuit verschillende locaties werken. Je bent namelijk overal en altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer, ongeacht de plek waar je je bevindt.

Vestigingen verbinden

Heb je meerdere vestigingen, dan koppelt Coligo deze slim voor je aan elkaar. Hierdoor ontstaat er één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Simpel gezegd betekent dit dat je medewerkers onderling gratis bellen. Dit geldt ook voor medewerkers die vanuit huis werken. Dit levert op jaarbasis een meer dan interessante besparing voor je op.

Snel opschalen bij groei

De capaciteit van het netwerk waarvan wij gebruik maken is schaalbaar. Daardoor kunnen wij snel extra capaciteit bieden als hier behoefte aan is. Zowel op tijdelijke basis als permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoef je dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: je betaalt slechts voor wat je nodig hebt, terwijl je wel de zekerheid hebt dat je snel kunt uitbreiden mocht het nodig zijn.

Voorloper op telecomgebied

Als gebruiker van Coligo beschik je altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Je hoeft zelf geen investeringen te maken in een nieuwe telefooncentrale, waarbij je al snel het risico loopt achter de feiten aan te rennen door de razendsnelle ontwikkelingen van de techniek. Met Coligo ben je altijd een voorloper op telecomgebied. En dat heeft een positieve en professionele uitstraling op het imago van uw bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals keuzemenu’s, wachtrijen, routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting, verkorte kiesnummers en meerdere nummerplannen en afzendnummers.

Maximale betrouwbaarheid

Coligo blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze telecomoplossing de kroon. Het is niet voor niets dat wij je een maximale beschikbaarheid kunnen bieden. De telefooncentrales waarvan wij gebruik maken bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. Onze technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over jouw telefoniediensten. Meer bedrijfszekerheid kan je niet wensen.

Geen investering nodig

Afhankelijk van je wensen betaal je een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. Hierdoor weet je vooraf al precies waar je aan toe bent als je nieuwe medewerkers wilt aansluiten op het netwerk. Doordat je bovendien geen eenmalige diepte-investering hoeft te plegen om te kunnen beschikken over een ultramoderne telecom-infrastructuur, levert Coligo je een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.

Meer informatie of vragen?
Stijn staat je graag te woord!Stijn van Overdijk
Accountmanager

Tel: +31 88 622 20 05
Mail: s.vanoverdijk@tredos.nl