INTERNET

Razendsnel, stabiel zakelijk internet. Altijd en overal. Mailen, surfen, werken in de Cloud, internetbellen (VoIP) of grote data verzenden. Wij gaan samen met jou kijken wat de wensen en behoeften zijn van jouw organisatie. Daarna komen wij met de meest optimale oplossing. Niet alleen op het gebied van kosten, maar ook op het gebied van zeer snelle ondersteuning.

Specialist in slimme internetverbindingen

Als ervaringsdeskundige en specialist op het gebied van VoIP hebben wij veel ervaring met alle mogelijke verbindingen. We kennen de materie van A tot Z. Van ADSL tot aan glasvezel. Samen met jou gaan we inventariseren welke oplossing het beste bij jouw bedrijf en situatie past. Dat is onder andere afhankelijk van jouw wensen ten aanzien van bereikbaarheid en snelheid van datatransport. Ingewikkeld? We helpen je graag!

Glasvezelverbindingen

Je hoeft geen keuze meer te maken tussen snelheid en kwaliteit. Met de glasvezeldienst van Tredos profiteer je maximaal van snel en stabiel internet. Met een glasvezelverbinding kan je onbeperkt en razendsnel internetten, bellen met Voice over IP, je pand bewaken met slimme camerasystemen, eenvoudig videoconferences houden en het systeem hoeft nooit meer te bufferen tijdens het verzenden van grote databestanden of te streamen met haperingen. Dan hebben we het maken van een online back-up, het verzenden van zware bestanden en de flinke tijdsbesparing nog niet eens genoemd.

Voordelen Zakelijk glasvezel Tredos
  • De snelste verbinding (1000 Mb/s!)
  • Ideaal voor werken in de Cloud
  • Gelijke download- en uploadsnelheid
  • Meerdere diensten over één verbinding
  • Hoge uptime, altijd online
  • Schaalbare oplossingen
  • Minder storingsgevoelig
Lokaal betrokken

Doordat we actief betrokken zijn in ‘onze’ regio zijn wij bekend met een aantal zeer interessante glasvezelprojecten die veelal worden aangelegd voor- en door de ondernemers zelf. Want wil je snel? Ga dan alleen. Wil je ver? Ga dan samen!

Wij hanteren vaste prijzen voor onze lokale glasvezeldiensten, klik hier voor de prijslijst. Voor prijzen van onze zakelijke internetverbindingen op het netwerk van KPN, Eurofiber of Tele2 kan je het beste contact opnemen met één van onze adviseurs op telefoonnummer 088 622 20 00.

ADSL, VDSL en Vplus

Geen glasvezelnetwerk in de buurt? Dan zijn de internetverbindingen over het kopernetwerk, zoals ADSL en VDSL een prima oplossing voor zakelijk internet. De levering is afhankelijk van de beschikbaarheid van je adres. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jouw locatie zijn.

Meer informatie of vragen?
Stijn staat je graag te woord!Stijn van Overdijk
Accountmanager

Tel: +31 88 622 20 05
Mail: s.vanoverdijk@tredos.nl

Parkned

Tredos is al jaren een connectiepartner op het Parkned netwerk. Naast het leveren van internetdiensten, kunt u ook terecht voor point2point verbindingen, darkfiber en tal van andere mogelijkheden. Tevens is er momenteel ook een aanbieding. Klik HIER voor meer informatie over deze Parkned aanbieding.


Eurofiber

Eurofiber is een zeer sterk groeiende zakelijke glasvezelleverancier. Met een dekkend Europees netwerk is Eurofiber een goede mogelijkheid voor vrijwel elke onderneming. Tijdelijk is er een actie op zakelijk glasvezel waarbij u standaard een verdubbeling van uw bandbreedte krijgt bij een nieuwe aansluiting of verlenging van uw contract.


KPN

Tredos is premium supplier op het netwerk van KPN. Wij kunnen naast zakelijk glasvezel (FTTB, Fiber tot he Business) ook een zakelijke internetdienst leveren op de zogenaamde FTTH (Fiber to the Home) techniek. Tevens zijn de kopertechnieken ook beschikbaar zoals V-plus, VVDSL, VDSL, Bonded VDSL. Maakt u nog gebruik van een ADSL verbinding, vraag dan nu naar de mogelijkheden voor een gratis* upgrade. *= afhankelijk van beschikbaarheid.


Midden Brabant Glas

In de volksmond ook wel MBG genoemd. Dit netwerk is opgericht om de buitengebieden te beglazen. Met ondersteuning van de provincie zijn nu zelfs de meest afgelegen gebieden voorzien van een glasvezelaansluiting. Op dit netwerk kunnen wij voor u een zakelijke internet verbinding leveren.

Glasnet Heusden

Als een van de grondleggers van Glasnet Heusden is Tredos een supplier en een deelnemer in dit netwerk.

Glasnet Kaatsheuvel

Na het succes van Glasnet Heusden is Glasnet Kaatsheuvel met een groep ondernemers opgezet. Tredos is een supplier op dit netwerk en voorziet veel ondernemers van internet op dit netwerk.