Meet the team: Gijs

2 januari 2023 | Over Tredos

Met veel plezier verwelkomen wij, ter uitbreiding van ons team, onze nieuwe collega Gijs. Wij hebben hem een aantal vragen voorgelegd om hem beter te leren kennen.

Wat is je functie binnen Tredos en welke werkzaamheden horen hierbij?
Ik ben aangenomen als Senior Engineer. Hiermee ben ik verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten, en de upgrades of migraties van bestaande klanten. Tijdens mijn werkzaamheden zal ik me voornamelijk richten op de zaken die op de achtergrond van onze klantplatformen spelen. Hierbij kun je denken aan stabiliteit van de platformen, veiligheid, en nieuwe innovaties.

Wat deed je hiervoor?
Ik werkte hiervoor als Engineer bij een managed service provider in Rijen. Mijn hoofdtaken waren het onderhouden van onze datacenter platformen (diverse klanten, diverse soorten platformen). Voor deze platformen verzorgde ik zowel de architectuur als de forecasting en migraties.

Daarnaast was ik coördinator voor interne projecten en 3e lijns support. Ook was ik de hoofdbeheerder van alle publieke- en interne platformen bij deze managed service provider.

Hoe was je eerste maand?
Mijn eerste maand beviel mij zeer goed. Er hangt een hele relaxte sfeer op kantoor, iedereen is oprecht geïnteresseerd, zit vol met kennis en is erg behulpzaam. Er is geen enkel moment geweest dat niemand mij verder kon helpen met mijn vragen of zoektocht naar bepaalde zaken.

Wel moet ik toegeven dat mijn pingpong skills wat achterbleven bij de rest… maar dat gaan we in de tweede maand vast goedmaken.

Wat vind je het leukste aan jullie werk tot nu toe?
De grote variatie aan klanten, die allemaal hun eigen specialisme hebben en ook van ons verwachten dat wij met ze meedenken en groeien. Hierdoor is geen dag, of project hetzelfde.

En, het klinkt misschien een beetje cliché, maar echt iedere dag is anders. Naast de vaste zaken op de agenda is er altijd wel een uitdaging waarop ik (samen met collega’s) mijn kennis kan loslaten.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Wat is de eerste indruk van je collega’s en het bedrijf?
Ik merk dat er een heel hecht team is, waarbij iedereen samenwerkt om de beste oplossing te leveren aan onze klanten. Dit gaat allemaal op een fijne manier, waarbij we het beste van elkaar verwachten.

Wat is typisch Tredos?
Dat is simpel: friet op vrijdag en de gezellige dagelijkse lunch.

Wat doe je graag na werktijd?
Ik vind koken erg leuk en gebruik hierbij het liefst ingrediënten uit onze eigen moestuin. Ook zijn mijn vriendin en ik veel met de hond in het bos te vinden. Als vrijwilliger ben ik al jaren chauffeur op de dierenambulance en daarnaast (als er nog tijd over is) kijk of lees ik graag het internet helemaal leeg.

 

Ken jij de perfecte match?

Ken jij iemand die binnen ons team past en op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan zoeken wij misschien wel die persoon. We staan altijd open voor nieuw talent om ons team te versterken! Stel jij die ene bekende op de hoogte van onze openstaande vacatures? Dan ben jij onze held!

Check hier of er iets leuks tussen staat!

Meer interessante blogberichten

Over Tredos   

Meet the team: Eelke en Rob

Hebben jullie onze nieuwe collega’s al gezien? Leer Eelke en Rob beter kennen.

Over Tredos   

Meet the team: Johan

Hij werkt hier al enkele maanden, tijd om onze ‘nieuwe’ collega eens aan jullie voor te stellen: Johan!

ICT oplossingen   

Waarom wij kiezen voor Microsoft 365 Business Premium

In maart van dit jaar heeft Microsoft een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is per 1 maart 2022 het New Commerce Experience licentiemodel ingevoerd waar we [...]