Meet the team – Eelke en Rob

Meet the team – Eelke en Rob

Met veel plezier verwelkomen wij, ter uitbreiding van ons team, onze nieuwe collega's Eelke en Rob.

Wat is jullie functie binnen Tredos en welke werkzaamheden horen hierbij?
🔸Eelke: Als marketingmedewerker houd ik mij bezig met alle marketingactiviteiten binnen Tredos, zowel online als offline. Dit zijn bijvoorbeeld het contentmanagement op de Tredos-website, de nieuwsbrieven die naar ons klantenbestand verstuurd worden en de uitingen op LinkedIn. Ook maak ik diverse documenten op qua vormgeving. Zo heb ik onder andere productsheets en kennisdocumenten opgemaakt, zodat klanten op de hoogte zijn van ons aanbod.
🔹Rob: Ik werk in de functie van Quick Support Engineer. Dit houd in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor onze klanten, die met vragen zitten of hulp nodig hebben met bijvoorbeeld hun computer, netwerk en Office365.

Wat deden jullie hiervoor?
🔸Eelke: Bij mijn vorige werkgever was ik werkzaam als communicatiemedewerker. Ik zorgde ervoor dat o.a. de website en social media-kanalen van de klanten up-to-date waren, en bracht via mailings en nieuwsbrieven interessante berichten en nieuwsitems onder de aandacht. Daarnaast coördineerde ik de organisatie van de evenementen en verzorgde ik de on-site werkzaamheden: van de voorbereidende werkzaamheden als zaalinspectie en het klaarzetten van de techniek en aankleding, tot het ontvangst van de deelnemers en afstemming met de locatie.
🔹Rob: Ik heb altijd als grafisch vormgever gewerkt. Hierbij ben ik een groot gedeelte van mijn carrière werkzaam geweest binnen ons familiebedrijf. Ik heb de switch gemaakt naar de IT, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Zo heb ik eerst ervaring opgedaan bij een andere organisatie in deze sector en ben ik vervolgens in dienst getreden bij Tredos.

Hoe was jullie eerste maand?
🔸Eelke: Vanaf dag één voelde ik me gelijk op mij gemak. De informele werksfeer en korte lijnen, maken Tredos een gezellig en open bedrijf. Dit maakt het leren kennen van de organisatie en de collega’s ook een stuk makkelijker. Inmiddels werk ik nu twee maanden bij Tredos en ik moet zeggen dat die voorbij gevlogen zijn! Ik kon direct aan de slag met diverse werkzaamheden en het uitwerken van nieuwe ideeën en uitingen.
🔹Rob: Mijn eerste maand was erg leuk en leerzaam. De eerste werkweken vielen in de zomervakantie periode, hierdoor was het vrij rustig en kon ik op mijn gemak de werkwijze en tools van Tredos leren kennen. Na deze periode werd het steeds drukker en leerde ik ook onze klanten beter kennen.

Wat vinden jullie het leukste aan jullie werk tot nu toe?
🔸Eelke: Geen dag is hetzelfde en geen idee is te gek. Dit geeft mij de vrijheid om eigen ideeën aan te dragen en uit te werken, wat super fijn is. Wat ik ook tof vind is dat de werkzaamheden zo divers zijn en er ook allerlei ad hoc acties gevraagd worden. Dit vraagt om creativiteit en snel schakelen, iets wat me beide goed ligt.
🔹Rob: Het is fijn dat ik binnen Tredos nog veel kan leren op het gebied van ICT, waardoor ik op persoonlijk vlak in ontwikkeling blijf. Ook waardeer ik het erg hoe dit gestimuleerd wordt door mijn leidinggevende.

Wat is de eerste indruk van jullie collega’s en het bedrijf?
🔸Eelke: Tredos is een écht Brabants bedrijf met enthousiaste collega’s. Iedereen is behulpzaam en nooit te beroerd om te helpen of mee te denken. Als nieuwe collega word je snel opgenomen in het team, waarbij gezelligheid (naast hard werken) voorop staat.
🔹Rob: De eerste indruk was meteen goed, ik kwam in een warm bad terecht. Naast de toffe presentjes werd ik vooral enthousiast van de persoonlijke woorden, waardoor ik nog meer zin kreeg om aan de slag te gaan. Naast het serieuze werk is er ook tijd voor een dolletje met je collega’s tijdens een potje tafeltennis of tijdens de gezamenlijke lunch.

Wat is typisch Tredos?
🔸Eelke: Iedere dag lunchen we gezamenlijk én op die momenten komen veel typische Tredos zaken aan bod. Het bourgondische, de tafel staat vol met allerlei beleg en broodsoorten. Al verschilt dit wel per dag en tafel; degene die de tafel dekt, daar liggen de lekkere dingen. Vanaf hier start dan ook het wegkapen van de lekkerste salades en vleeswaren. Snel eten, want er moet nog een fanatiek potje tafeltennis gespeeld worden. Tijdens het tafeltennissen wordt niet alleen het balletje over en weer gespeeld, maar vliegen de woordspelingen en grappen je ook om de oren. Na deze gezelligheid wordt weer snel overgegaan tot de orde van de dag.
🔹Rob: Persoonlijke kwaliteiten worden snel doorzien en benut. Zowel mijn leidinggevende en collega’s zijn erg attent, waardoor ik me erg welkom heb gevoeld. Naast de professionaliteit en ontwikkeling staat een goede werksfeer hoog in het vaandel.

Wat doen jullie graag na werktijd?
🔸Eelke: Als muzikant ben ik in mijn vrije tijd veel met muziek bezig. Naast dat ik veel muziek luister én vaak meezing tijdens het autorijden, speel ik ook saxofoon bij twee bandjes. Verder ga ik er graag samen met mijn man en zoontje op uit, naar het bos met de hond of ergens een hapje eten. En met de vele streamingsdiensten is er altijd wel een film of een serie waar ik helemaal in op ga, wat dan soms de overvolle boekenkast in de weg staat. Ik neem me altijd weer voor om meer te lezen, maar tot nu toe blijft dat voornamelijk bij notenschrift.
🔹Rob: Ik loop regelmatig een rondje over de golfbaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om met vrienden naar escaperooms of de bioscoop te gaan. Ook geniet ik van het samenzijn met mijn vrouw en kinderen met wie ik vaak naar de Efteling ga of andere leuke uitjes onderneem.

Meer recente blogberichten

Meet the team – Gijs

Hiep hiep hoera, weer een nieuwe collega! Tredos blijft groeien en dus verwelkomen we Gijs in ons team.

Meet the team – Johan

Hij werkt hier al enkele maanden, tijd om onze ‘nieuwe’ collega eens aan jullie voor te stellen: Johan!

Waarom wij kiezen voor Microsoft 365 Business Premium

In maart van dit jaar heeft Microsoft een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is per 1 maart 2022 het New Commerce Experience licentiemodel ingevoerd waar we al