Meet the team – Angelique

19 april 2022 | Over Tredos

Met veel plezier verwelkomen wij, ter uitbreiding van ons team, onze nieuwe collega Angelique.

Wat is je functie binnen Tredos?
Ik houd mij bezig met de financiële administratie en HR. Zo begeleid ik collega’s bij de afhandeling van diverse HR gerelateerde activiteiten, zoals arbeidscontracten die opgesteld of verlengd moeten worden. Ook help ik bij de onboarding van nieuwe collega’s. Het is namelijk belangrijk dat nieuwe medewerkers zich onderdeel gaan voelen van de organisatie en een goed beeld krijgen van hun rol binnen het team.

Wat deed je hiervoor?
Voordat ik de overstap naar Tredos maakte, werkte ik als administratief medewerker bij een rioleringsbedrijf in Engelen. Na 14 jaar daar gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit was geen makkelijke keuze, maar ik heb de sprong in het diepe genomen en hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Hoe was je eerste maand?
Omdat ik zolang bij mijn vorige werkgever heb gewerkt, moest ik erg wennen aan een nieuwe werkomgeving. Gelukkig voelde ik me vanaf het begin af aan heel erg welkom bij Tredos. Na 1,5 maand kan ik met zekerheid zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit.

Wat is de eerste indruk van je collega’s en het bedrijf?
Daar kan ik heel kort in zijn: de sfeer binnen Tredos is erg fijn en collega’s zijn altijd bereid je te helpen. Dit is niet alleen onderling, maar ook naar de klanten toe. Je merkt aan alles dat klanttevredenheid een belangrijk punt is binnen Tredos.

Wat is typisch Tredos?
Tredos is een typisch bourgondisch Brabants bedrijf. Iedere dag lunchen we samen en op vrijdag eten we een lekker frietje. Daarnaast is er tijd voor een potje tafeltennis, echter ben ik hier niet voor te porren. Ik strik liever collega’s om buiten een rondje te lopen. Zeker als het lekker weer is, probeer ik ze over te halen om mee te gaan

Wat doe je graag na werktijd?
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Inmiddels ben ik bijna 15 jaar getrouwd met Johan en hebben we drie dochters van 6 jaar oud. Als gezin brengen we regelmatig een bezoekje aan de Efteling, omdat de kinderen hier dol op zijn. Ook probeer ik twee keer in de week een rondje te gaan hardlopen, maar dat schiet er soms bij in. Verder vind ik het gezellig om af te spreken met vrienden en een wijntje te drinken.

 

Lijkt ons team jou ook wat?

Lijkt het je nou leuk om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. Een wie weet schrijven we binnenkort ook een ‘Meet the team’ over jou.

Kijk hier of jouw baan er tussen zit!

Meer interessante blogberichten

Over Tredos   

Meet the team: Gijs

Hiep hiep hoera, weer een nieuwe collega! Tredos blijft groeien en dus verwelkomen we Gijs in ons team.

Over Tredos   

Meet the team: Eelke en Rob

Hebben jullie onze nieuwe collega’s al gezien? Leer Eelke en Rob beter kennen.

Over Tredos   

Meet the team: Johan

Hij werkt hier al enkele maanden, tijd om onze ‘nieuwe’ collega eens aan jullie voor te stellen: Johan!