Nieuw in Teams – Lijsten

12 november 2020 | ICT oplossingen,

Voor iedereen die al enige tijd met Microsofts Sharepoint online werkt zijn lijsten een bekend hulpmiddel om op eenvoudige wijze gegevens gestructureerd op te slaan. Van een simpele inventarisatielijst, deelnemers aan een teamuitje tot aan een centrale telefoonlijst.

Het wordt je nu nog makkelijker gemaakt! Microsoft heeft nu namelijk de optie om eenvoudig lijsten te maken, te onderhouden en te delen met je collega’s in Teams. Hoe? Dat lees je hier!

Gebruik Teams is sterk gegroeid
Het gebruik van Teams heeft een enorme impuls gekregen door het vele thuiswerken dat in veel landen als maatregel tegen het Corona-virus is ingesteld. Volgens de laatste cijfers had Microsoft Teams in april al 75 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit is bijna een verdubbelding ten opzichte van de 44 miljoen gebruikers de maand ervoor. Dit aantal blijft maar stijgen. Wij begrijpen dit wel. Teams is een ontzettend handig en effectief hulpmiddel om samen op afstand te werken.

Samen met jou richten wij Microsoft 365 optimaal en efficiënt in.
Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe Microsoft 365 Business toepasbaar is binnen je organisatie? Hoe kan je optimaal gebruik maken van de applicaties en ze intelligenter maken? Ons team van experts is hier dagelijks mee bezig waardoor ze alle ins- en outs van de software kennen. Samen met jou gaan ze kijken hoe jij het meeste uit Microsoft 365 kan halen.

Meer informatie of vragen? Alex staat je graag te woord!

Alex van Herpen
Directielid

Tel: 088 - 622 20 01
Mail: a.vanherpen@tredos.nl

Meer interessante blogberichten

Beveiliging   ICT oplossingen   

Flexibel werken: allemaal leuk en aardig … maar hoe zit het met de veiligheid?

Met deze tips maak je de juiste keuze.

ICT oplossingen   

Flexibel werken: De sleutel tot werkplezier en balans tussen werk en privé

Ruim 40% van Nederland werkt weleens thuis. Hoe draagt het bij aan werkgeluk én waar moet je op letten?

Over Tredos   

Meet the team: Gijs

Hiep hiep hoera, weer een nieuwe collega! Tredos blijft groeien en dus verwelkomen we Gijs in ons team.